Adverteren op mensgoodlife

Introductie

Raak met de redactionele content op mensgoodlife het hart van je doelgroep. Door slim in te spelen op lifestyle gerelateerde onderwerpen weten we merken effectief onder de aandacht te brengen. Dit doen we met een breed scala aan advertentiemogelijkheden; unieke branded content (basic service) en Like & Win acties (premium service). Kortom met mensgoodlife weet je de moderne man in Nederland op een leuke manier te bereiken.

Basic service

Boost je merk en genereer meer kwalitatief verkeer naar je website met mensgoodlife. Wij schrijven samen met jou een uniek artikel en promoten het op Facebook.

Deel je unieke verhaal met inspirerende content
Bereik je doelgroep via ons Facebook-netwerk
Genereer kwalitatief verkeer (linkbuilding)
Nr.1 Lifestyle voor mannen in Google (SEO)

Premium service

Geef je doelgroep te gekke prijzen weg door de partners in ons Facebook-netwerk in te zetten en bereik tot over de 1.000.000 actieve Facebook gebruikers in Nederland. Wij ontwikkelen een unieke Like & Win actie, boosten deze op Facebook en zorgen voor optimale interactie. Succes verzekerd met onze “Succes-garantie”!

Succes garantie

Wees verzekerd van succes met onze “Succes-garantie”, een garantie die ervoor zorgt dat je Like & Win actie een succes wordt. Hebben we nog geen 50 social media interacties? Dan promoten we toch nog een keer… De ene actie scoort soms beter dan een andere. Hier leren we van waardoor we onze actie aanscherpen en opnieuw promoten. Je bent dus altijd zeker van succes!

Download prijslijst Bekijk voorbeeld campagnes

Partners

partnerships

Waar mogen we je bij helpen?

Vul het contactformulier vrijblijvend in en krijg binnen 24 uur een persoonlijke reactie.

Voor welk bedrijf werk je?

Wat is je naam?

Wat is je e-mailadres?

Waar mogen we je mee helpen?