We weten het allemaal, regen is Nederland haar trots. Een dag zonder regen is haast niet weg te denken in de lage landen. Een vleugje zon en we zitten allemaal met onze korte broek in het centrum aan het terras. Speciaal voor jou hebben we een geweldig filmpje gevonden.

Regen is Nederland haar trots

We ranken hoog op vrijheid, geluk, persoonlijke ontwikkeling, levenskwaliteit en jawel seksuele tevredenheid. Maar met stip scoren we toch wel op “slecht weer”. Iedereen in Nederland weet dat we zowel in de lente, zomer, herfst en winter regen kunnen verwacht. Dit met maar liefst gemiddeld 100 minuten per dag. In Nederland kennen we meer woorden toe aan het weer dan dat Eskimo’s überhaupt woorden in hun woordenboek hebben staan. Zo gebruiken we in Nederland vaak woorden als: Neerslag, motregen, een paar druppels, noodweer, het is wisselvallig, het zeikt, het regent pijpenstelen, het valt met bakken uit de lucht, baggerweer, hondenweer, kloteweer, rotweer etc etc etc.

Check het onderstaande filmpje dat mede mogelijk gemaakt is door de Senz stormparaplu’s. Pak hierna gelijk je paraplu, omarm de druppels and enjoy goodlife!

Survival guide voor Nederlands weer

Lees ook onze andere cultuur nieuws voor mannen artikelen op mensgoodlife.