Ben jij klaar voor weer een verslavende reeks afleveringen? Want je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel met de hitserie The Tunnel! De serie is gebaseerd op de populaire Deens-Zweedse tv-misdaadserie The Bridge. De eerste twee spannende en succesvolle seizoenen zijn reeds te bekijken en vanaf 16 februari kun jij je nieuwe verslaving blijven voeden met het derde seizoen, The Tunnel: Vengeance, exclusief bij streamingdienst Videoland.

The Tunnel: Vengeance

In het derde en laatste seizoen van de populaire serie The Tunnel volgen we wederom het geniale Frans/Britse duo Karl Roebuck (Stephen Dillane, Game of Thrones) en Elise Wassermann (Clémence Poésy, Harry Potter). Te midden van een vluchtelingencrisis, dreigend terrorisme en extreemrechtse groeperingen, worden Karl en Elise geconfronteerd met een angstaanjagend duo. Dit duo bestaande uit twee criminelen pleegt afschuwelijke misdrijven en zet steeds meer duistere en wanhopige maatregelen in om de politie uit te dagen. Ze spelen een dodelijk spel waarbij ze gecompliceerde aanwijzingen achterlaten. Het is aan het onderzoeksteam om op tijd de feiten boven water te krijgen.

The Tunnel

Wat wij erg waarderen is het mengen van zowel de Engelse als Franse taal in sterke dialogen. Daarnaast bevat The Tunnel een interessant en pakkend element, namelijk een of meerdere gestoorde misdadigers die de politie meenemen in een bloedstollend en angstaanjagend spel. Dit is zo goed uitgewerkt, dat het voelt alsof je er zelf middenin zit. In deze serie leer je de hoofdrolspelers inhoudelijk goed kennen. Zo kampt Karl met een gebroken gezinsleven en heeft Elise in haar verleden een miskraam gehad, die ze maar moeilijk een plek kan geven. De gebeurtenissen in het privéleven van de protagonisten in deze serie versterken de razende emoties die aangewakkerd worden door de gruwelijke gebeurtenissen en de problematieken tijdens het onderzoek. The Tunnel is een serie die je vasthoudt en waarbij je niet kan wachten tot je de volgende aflevering aan kunt zetten. Je kijkt seizoen 1 en 2 op Videoland en het derde seizoen vanaf 16 februari.

Trailer The Tunnel

Ontdek meer te gekke series voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.