Apple heeft de dunste iPod tot nu toe uitgebracht. De nieuwe iPod Nano heeft een geheel nieuw ontwerp. Het is 5 millimeter dun en het scherm is bijna twee keer zo groot dan de vorige iPod Nano. Het heeft een Multi-Touch-breedbeelddisplay van 2,5 inch, waardoor je nog overzichtelijker door je muzieklijst kunt bladeren.

Entertainment: films & foto’s

Bekijk op het grotere scherm duizenden foto’s of tv-programma’s of films op de iPod Nano. Dankzij het snel vooruit spoelen, terugspoelen en pauzeren heb je volledig entertainment waar en wanneer je maar wilt.

Je persoonlijke DJ: Genius.
Luister naar je favoriete muziek en blijf in de stemming. Genius stelt een afspeellijst samen voor jou. Combinaties die je niet verwacht passen toch goed bij elkaar. Herontdek nummer die je was vergeten of die je al een tijdje niet hebt gehoord.

iPod Nano

Bluetooth 4.0
Tevens beschik de nieuwe iPod Nano over Bluetooth 4.0. Daarmee kun je draadloos verbinding maken met Bluetooth-koptelefoons, -speakers, en alles met Bluetooth-functionaliteit zoals bijvoorbeeld in de auto. In vergelijking tot oudere modellen, kun je met de nieuwe iPod Nano, met een batterijduur van 30 uur, langer naar muziek luisteren. Met de geïntegreerde fitnessvoorzieningen, zoals een stappenteller en ondersteuning van Nike+, maakt het sporten nog plezieriger.

Met nieuwe EarPods
Ze zien er anders uit dan je gewend bent. De geluidskwaliteit is zo goed, dat je het oude geluid niet meer herkent. Meer dan 120 verschillende prototypes zijn getest en de resultaat mag er zeker wezen. De Earpods.

Inhoud van de verpakking
iPod nano
Apple EarPods
Lightning-naar-USB-kabel
Beknopte handleiding

Check de nieuwe iPod Nano in zeven verschillende nieuwe kleuren en geniet van je favoriete muziek.

Bekijk de nieuwe iPod Nano