avengers-infinity-war
avengers-infinity-war

Avengers Infinity War

De nieuwe film van Marvel, Avengers Infinity War, komt eraan. En hoe! Een knallende en met actie overladen trailer is inmiddels beschikbaar en deze maakt ons warm voor een nieuw over-the-top vervolg op de Avengers reeks.

Wat je hiervan mag verwachten? In ieder geval een enorm aantal populaire karakters. Meerdere filmlijnen smelten samen en dit is natuurlijk genieten voor de echte Marvel fans. Zet je schrap voor onder meer een komische entree van The Guardians of the Galaxy. Ook Black Panther en Dr. Strange zijn van de partij!

Verhaallijn Avengers

Terwijl de Avengers en hun bondgenoten de wereld blijven beschermen tegen bedreigingen die te groot zijn voor een enkele held om het hoofd te bieden, komt er een nieuwe dreiging op uit de kosmische schaduwen. Thanos, die intergalactisch berucht is, met als doel om alle zes de Infinity Stones, artefacten van onmetelijke kracht, te verzamelen, en hen te gebruiken om zijn gestoorde wil aan de hele realiteit op te leggen. Alles waar de Avengers voor gevochten hebben, leidt naar dit moment. Het lot van de Aarde en het bestaan zelf zijn nog nooit zo onzeker geweest.

Avengers Infinity War: Trailer

Check meer series en films van Marvel op lifestyle nieuws blog voor mannen mensgoodlife.