A Man Called Otto

Beleef de nieuwe film A Man Called Otto in de bioscoop

Vanaf 9 februari kunnen we genieten van de nieuwe film genaamd “A Man Called Otto” met Tom Hanks in de hoofdrol. Deze film is gebaseerd op de grappige en ontroerende New York Times-bestseller (A Man Called Ove van Fredrik Backman) en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. Otto Anderson (Tom Hanks) is een norse weduwnaar die vastzit in zijn oude gewoonten en eigenlijk klaar is met het leven. Wanneer een jong en druk gezin naast Otto komt wonen, leert hij de hoogzwangere Marisol kennen (die niet op haar mondje gevallen is). Je verwacht het misschien niet, maar er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen beiden. Zo wordt het, eerst zo vastgeroeste, leven van Otto op zijn kop gezet. Het is een grappig en hartverwarmend verhaal.

Marc Foster, bekend van onder andere Finding Neverland, heeft de film geregisseerd. Tom Hanks, bekend van onder andere Philadelphia en Forrest Gump, speelt een van de hoofdrollen: Otto Anderson. Ook Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven) vervullen een van de verschillende hoofdrollen. David Magee is al een aantal keer voor een Oscar genomineerd (Life of Pi en Finding Neverland) en tekende voor deze film. De productie van de film lag bij Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström

Trailer A Man Called Otto

Geniet samen met je vriend(in) van de allernieuwste Tom Hanks film in de bioscoop, enjoy goodlife!

Win 3 x 2 bioscoopkaartjes

Wil jij samen met iemand de film A Man Called Otto in de bios zien? Nodig dan jouw vriend uit door hem te taggen in onze Facebook-post. We gaan 3 winnaars blij maken, wie weet ook jou!

Vind meer films en series op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.