bier-burgers-blockbusters-bij-wolff
Mcfields & Interstellar

Bier, Burgers & Blockbusters bij Wolff

Een dikke blockbuster met een koud biertje in de ene hand en een stevige hamburger in de andere hand. Dit zal voor menig mannen als een recept voor een topavond in de oren klinken. Dit is dan ook de reden dat de Bier, Burgers & Blockbuster avonden er keer op keer in slagen om veel bezoekers te trekken. Herken jij je hierin terug? Aarzel dan niet om verder te lezen, want wij hebben het perfecte evenement voor je in petto.

Bier, Burgers & Blockbusters bij Wolff.

Maak Kennis met Wolff Bioscopen

“Wolff Bioscopen?”, zul je je wellicht afvragen. Ja, Wolff Bioscopen. Dit is de naam van één van de kleinere ketens aan bioscopen in Nederland met vestigingen in: Enschede, Groningen, Huizen, Nieuwegein, Rotterdam en Utrecht. Aangezien tegenwoordig in vrijwel elke grote stad een bioscoop staat – behorend tot een grote keten zoals Pathé, heeft de gemiddelde kleinere bioscoop het vaak moeilijk. Dit geldt echter niet voor Wolff Bioscopen.

Deze keten onderscheidt zich door regelmatig filmavonden te organiseren die van een gewone “avondje naar de film” een waar evenement maken. Wij willen één van deze evenementen uitlichten, namelijk de Bier, Burgers & Blockbuster avonden voor échte mannen. Tegen de reguliere kaartprijs van €10 krijg je toegang tot een vooraf geselecteerde blockbuster. Gedurende de hele avond vloeit het bier en worden er hamburgers geserveerd voor €1,50 per stuk. Ideaal voor een leuke avond met de mannen.

Jaloerse vriendinnen die zich buitengesloten voelen kun je zoet houden met kaartjes voor ladies night bij Wolff Bioscopen. Om met haar vriendinnen te genieten van “sappy love stories” waar wij als mannen natuurlijk niets van moeten hebben.

Mannenavond bij Wolff Bioscopen

De eerstvolgende Bier, Burgers & Blockbuster

Op donderdag 6 november a.s. vindt de eerstvolgende Bier, Burgers & Blockbusters avond plaats. Ditmaal in Wolff Cinerama te Rotterdam. Op deze avond gaat de sci-fi thriller “Interstellar” van director Christopher Nolan, bekend van blockbusters zoals “Inception” en “The Dark Knight”, in première. De film draait om een groep onderzoekers die voor het eerst een pas ontdekt “wormhole” verkennen, deze “wormhole” biedt ongekende potentiële mogelijkheden voor de ruimtevaart. Hoofdrolspeler Matthew McConaughey staat in deze film voor de onmogelijke keuze om zijn twee kinderen achter te laten op aarde om ons universum te verkennen en wellicht de redding van de mensheid te bewerkstelligen.

Trailer: Interstellar

Wil jij een toffe filmavond beleven? Volg dan mensgoodlife, jouw lifestyle nieuws blog.