butterfly-klinkt-als-muziek-in-de-oren
Kharma

Butterfly klinkt als muziek in de oren

Geniet van de het mooiste geluid met de nieuwste Kharma audio speakers, want de Butterfly klinkt als muziek in de oren. Zo is John je voor gegaan, een mode bewuste man die graag carrière maakt, zo houdt hij van de mooiste dingen in het leven en is hij altijd op zoek naar een nieuw verhaal om vast te leggen.

Haal een Butterfly in je leven

Toen John zijn zoektocht begon naar zijn verzameling meest indrukwekkende dieren in het leven, heeft hij heel veel mooie indrukken opgedaan. Hij heeft wilde olifanten van dichtbij mogen meemaken, krokodillen zien zwemmen vanuit zijn kano en ook leeuwen in het wild gezien net als Kevin Richardson. Echter de mooiste herinnering die hij vasthoudt, is die ene dag dat hij in een vlinderparadijs rondliep en een blauwe Zuid-Amerikaanse vlinder op zijn been kwam zitten.

butterfly-klinkt-als-muziek-in-de-oren-small

Het fascineerde John vooral hoe rustig en onopvallend de vlinder was als hij niet bewoog en hoe prachtig en opvallend hij werd als hij vloog. Net als een luidspreker dat zou moeten zijn, onopvallend als hij niet gebruikt wordt en juist een absolute aanvulling als je muziek op zet.

Geboorte van de Kharma Butterfly

Zo is ook de Butterfly ontstaan, puur uit voorliefde voor een optimale geluidsweergave. Kharma staat bekend om zijn kwaliteit en nieuwste technologieën die worden toegepast in de luidsprekers. Nu wilde Charles van Oosterum (CEO van Kharma) graag iets nieuws op de markt zetten, namelijk het eerste compacte high end audio systeem die dezelfde kwaliteiten draagt als een Kharma luidspreker. Dit is de Butterfly geworden.

Charles is vanaf zijn 14e bezig met zijn zoektocht naar ultieme geluidsweergave en komt elke keer een stapje dichterbij. Net als John is hij altijd op zoek naar vernieuwingen en mogelijkheden om de ontastbare werkelijkheid nog dichterbij te krijgen en dat zonder compromissen te sluiten.

Butterfly vol inspiratie

De Butterfly bracht John op het idee om zijn al zijn films en foto’s te monteren tot één grote compilatie aan herinneringen die hij, naast zijn carrière in de mode wekelijks terugkijkt met zijn vrienden en familie, maar dan met het mooiste geluid op de achtergrond.

Elke ruimte in John’s huis is naar zijn eigen smaak ingericht, zo bewerkt hij in zijn garage alle foto’s die hij gemaakt heeft en geniet hij van zijn producties in de sfeervol ingerichte woonkamer, met daarin zijn eerste Kharma Butterfly audio-set. Iedere Butterfly eigenaar heeft zo zijn eigen verhaal, krijg jij ook al vlinders in je buik om kennis te maken met jouw Butterfly?

Ontdek het mooiste geluid op 20 juni: Exclusieve VIP avond bij PUUR in Oostzaan, de Lancering van de Butterfly

Wij verloten 2 x VIP toegang “Lancering Butterfly” + Illustrated History of High End Loudspeaker audioboek.
Dit zijn unieke items! Volg de stappen en doe mee met de Winactie:

  1. Like mensgoodlife op Facebook (sla over als je mensgoodlife al geliked hebt)
  2. Share of comment op onze Winactie op Facebook via deze link: Klik & Win
  3. Win één van deze prachtige Prijzen

De winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemers op: 16 juni 2014. [ Deze actie is gesloten ]

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”http://www.mensgoodlife.nl/?s=winactie”]Bekijk meer Like & Win acties[/button]