channing-tatum-daniel-craig-logan-lucky
Logan Lucky

Channing Tatum en Daniel Craig in Logan Lucky

Beleef een bloedstollend en hilarisch avontuur met Channing Tatum en Daniel Craig in Logan Lucky. Vanaf 24 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop.

Logan Lucky

Regisseur Steven Soderbergh komt na ‘Ocean’s Eleven, Twelve & Thirteen’ en ‘Magic Mike’ met de misdaadkomedie LOGAN LUCKY. Zijn nieuwe actiefilm vertelt het verhaal van de broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan. Dit alles gebeurt met een hilarisch ‘Southern’-accent en ronkende motoren op de achtergrond.

Naast topacteurs Channing Tatum, Daniel Craig en Adam Driver, spelen ook Riley Keough, Hilary Swank, Seth MacFarlane en Katie Holmes een mooie rol in deze snelle actiefilm.

[divider]WINACTIE: Logan Lucky[/divider]JIJ kan er bij zijn! Wij geven in samenwerking met Dutch FilmWorks maar liefst 5×2 bioscoopkaarten weg voor deze te gekke actiefilm. Met wie ga jij deze film kijken?

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met “YES” op onze post

– Deze actie loopt tot en met 31 augustus –

Benieuwd naar meer acties of films? Kijk dan snel hier.

Trailer Logan Lucky