chris-pine-en-hugh-grant-schitteren-in-de-nieuwe-dungeons--dragons-film
chris-pine-en-hugh-grant-schitteren-in-de-nieuwe-dungeons--dragons-film

Chris Pine en Hugh Grant schitteren in de nieuwe Dungeons & Dragons film

Fans van het spel Dungeons & Dragons hoeven nog maar even te wachten op deze grootse bioscoopfilm, en de verwachtingen liggen hoog. Kijk jij ook al uit naar deze spectaculaire film?

Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is een van de meest verwachte actiekomedies van dit jaar. Met Chris Pine, Hugh Grant en Michelle Rodriguez lijkt de film nu al erg populair. Het spel Dungeons & Dragons werd al eerder tot leven gebracht in een film en een televisieshows, maar nog nooit leverde dit deze buzz op. Het grote publiek lijkt nu echt enthousiast om Honor Among Thieves te gaan bekijken.

Waarom is deze film zo populair?

De game Dungeons & Dragons is de laatste jaren alleen maar populairder geworden. Onder andere door de aandacht die het spel kreeg in de serie Stranger Things. Op die manier worden steeds meer spelers enthousiast van het fantasy spel! Waarom de film extra populariteit weet te winnen hangt ook samen met het gezicht van Chris Pine. De film speelt hierdoor niet alleen in op de game-players, maar raakt ook een breder publiek.

Het verhaal

Een dief en een bende avonturiers wagen zich in een nieuw avontuur. Hun doel? Het stelen van een verloren relikwie! Maar als ze de verkeerde mensen tegen hen de strijd aan gaan, loopt alles gigantisch uit de hand. Alvast een kijkje nemen?

30 maart is Honor Among Thieves te zien in de bioscoop bij jou in de buurt! Of je nu van spelletjes, of van films houdt… Enjoy Goodlife!

En er is nog een nieuwe trailer die je niet mag missen…

Win 3 x 2 bioscoopkaartjes

Wil jij samen met iemand naar de film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves? Nodig dan jouw vriend uit door hem te taggen in onze Facebook-post. We gaan 3 winnaars blij maken, wie weet ook jou!

Wil je meer interessante series en films ontdekken? Houd dan onze lifestyle blogs voor mannen op mensgoodlife in de gaten. Het lifestyle nieuws blog voor de moderne man.