de heetste filmbabes mét acteertalent
Videoland

De heetste filmbabes mét acteertalent

Wij hebben een indrukwekkende lijst gemaakt van de heetste filmbabes mét acteertalent. Je krijgt het warm van de films waarin deze dames de hoofdrol spelen! De actiefilms kijk jij natuurlijk met je beste maten. De romantische komedies zijn perfect voor een avondje met je vriendin, of met een date. Al deze films zijn te zien via online streamingdienst Videoland.

De heetste filmbabes

Salt

Angelina Jolie – Salt

Angelina Jolie behoort al jaren tot de groep van meest sexy actrices. De bombshell uit Tomb Raider is nog steeds in vorm! Ze is inmiddels 42, maar dit geef je haar echt niet. Haar iconische volle lippen, strakke huid en slanke body maken haar een genot om naar te kijken. In de spannende actiefilm Salt vervult Angelina de stoere rol van CIA-agente. Ze wordt ervan beschuldigd een Russische spion te zijn en slaat op de vlucht. Ze moet koste wat kost haar naam zuiveren en uit handen zien te blijven van machtige wereld krachten. Een top film voor op de zaterdagavond met een groep vrienden. Angelina Jolie is wat ons betreft stipt de nummer 1 in onze lijst van heetste filmbabes!

Lucy

Scarlett Johansson – Lucy

Tja, Scarlett Johansson, waar moeten we beginnen? Al meerdere malen is ze uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld en ze kan nog leuk acteren ook! Haar rol in ”Lost in Translation” betekende een doorbraak en sindsdien zien wij dit sekssymbool in steeds meer grote Hollywoodfilms. Een genot om naar te kijken. In de rol van Lucy speelt ze een jonge vrouw die op mysterieuze wijze bovennatuurlijke krachten krijgt. Ze kan kennis direct absorberen, is in staat om objecten met haar geest te verplaatsen en kan geen pijn of leed voelen. De film kijkt lekker weg en de shots van Scarlett gaan je zeker goed doen!

The-Switch

Jennifer Aniston – The Switch

Wie jarenlang onder dwang van zijn vriendin de hitserie ‘Friends’ heeft gekeken, kent absoluut Jennifer Aniston. In ‘The Switch’ speelt ze een erg natuurlijke rol zoals je het van haar verwacht. In een rol als langdurig vrijgezel, besluit ze een spermadonor te zoeken. Na een geslaagde zoektocht met een geschikte donor als uitkomst, geeft ze een spetterend feestje. Dat hier een niet-geplande last-minute wissel plaatsvindt. komt pas na 7 jaar aan het licht. Een goede basis dus voor een hilarische comedy. Dat Jenn inmiddels 48 jaar is, had je zéker niet verwacht. Wat ziet ze er goed uit, en daarom hoort ze ook zeker in deze rij van film beauty’s thuis. Jennifer Aniston past perfect bij romantische komedies en The Switch kijk je dan ook met je vriendin of een leuke date!

Colombiana

Zoë Saldana – Colombiana

Waarom wij fan zijn van Zoë Saldana. Is er überhaupt een reden om dit niet te zijn? Ze speelt heldhaftige rollen in films als ‘Guardians of the Galaxy’, ‘Star Trek’, ‘Avatar’ en ‘Colombiana’. Deze laatste pakken wij er even uit, omdat ze hier de hoofdrol vervult en echt een badass chick is. Ze groeit in Colombiana op als keiharde huurmoordenaar voor haar oom Emilio in Chicago. Haar drijfveer in het leven? De moordenaars van haar ouders vinden en wreken. Dit is echt een keiharde actiefilm die mannen zeker moeten zien. En met iemand als Zoë willen wij geen ruzie, dus haar notatie als één van de heetste filmbabes leek ons niet meer dan logisch..

Dirty-Lies

Tania Raymonde – Dirty Lies

Een iets minder grote naam, maar zeker de moeite waard om naar te kijken is Tania Raymonde in de film Dirty Lies. Een film waar in een kat-en-muis-spel alles draait om geld, met voor sommige personages een bloedige afloop. Tania is bekend van onder andere de hitserie ‘Lost’ en ‘Malcolm in the Middle’. Hoewel ze minder vaak een rol heeft in films, heeft ze een goed CV opgebouwd met rollen in bekende series. Van deze upcoming beauty met Franse roots gaan wij zeker meer zien!

Step-Up-5

Briana Evigan – Step-Up 5

Wij smelten weg van dames met bewegelijke heupen en Step-up 5 is overladen hiermee! De flitsende moves van onder andere Briana Evigan zijn een eyecatcher. Het concept van Step-Up is niet nieuw maar de professionele choreografie in de films wel. Ze speelde al eerder in Step-Up 2 en met deel 5 gaat ze pas echt ALL-IN. Die chick kan dansen! Een energieke film die jij best kan opzetten als er een leuke dame naast je op de bank zit.

Tijd om deze heetste filmbabes in actie te zien, je checkt al deze films op Videoland, Enjoy goodlife!

Ontdek meer toffe films op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.