fast-furious-7
Fast & Furious

De Trailer van Fast & Furious 7 is uit

Daar is hij dan; de nieuwste trailer van Fast & Furious 7, een te gekke film vol snelheid, chicks en cars!

Get ready for take off…

Slippende banden, brandend rubber en ongelofelijk snel accelererende auto’s met een te groot aantal pk’s is wat we wederom mogen verwachten van Fast & Furious 7 die in april 2015 uitkomt in de bioscoop. In deze keiharde actiefilm zullen we wederom Vin Diesel met Dwayne Johnson flink zien vechten, wat de nodige battles tot leven zal brengen. Ook mogen we voor een laatste keer genieten van de in november 2013 overleden acteur Paul Walker die Brian O’connor speelt in deze film. De laatste opnames in de film zijn met hulp van zijn broers gemaakt, zodat deze film alsnog afgemaakt kon worden.

“I don’t got friends i’ve got family” – Dominic Toretto

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was, namelijk dat Owen Shaw zijn crew verslagen is en dat Toretto met O’Connor weer terug naar de VS gaat. Wat daar gebeurd is nog een mysterie. In dit nieuwe deel gaat Jason Statham een rol vervullen als badguy. Fast & Furious 7 zit wat ons betreft dan ook vol toptalent, waarbij de verwachtingen hoog zijn.

We zijn benieuwd of het Vin Diesel (Dominic Toretto) zal lukken om met zijn crew de badguys weer uit te schakelen. In de tussentijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer. Just watch it, enjoy Goodlife!

Trailer Fast & Furious 7