deze-marvel-films-uit-phase-4-verschijnen-in-2022-in-de-bioscoop
deze-marvel-films-uit-phase-4-verschijnen-in-2022-in-de-bioscoop

Deze Marvel films uit Phase 4 verschijnen in 2022 in de bioscoop


Het Marvel Cinematic Universe bracht in 2019 verschillende films uit zoals Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home en het laatste deel van de Infinity Saga Phase 3. Inmiddels is Marvel Phase 4 van start gegaan, en kunnen we heel wat nieuwe content verwachten. Benieuwd wat er uit Phase 4 op het doek zal verschijnen dit jaar? Wij nemen je mee!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Benedict Cumberbatch, de legendarische dokter die we allemaal kennen, is terug in deze nieuwe film. Dit vervolg op de in 2016 uitgekomen film “Doctor Strange” is nu te zien in de bioscoop. De film heeft een klein horror staartje gekregen en er zijn heel wat spannende actie scenes is verwerkt.

Zin in een avondje bios met deze geweldige film? Bekijk Strange, Wanda en Mordo, Haal je tickets en geniet!

Black Panther: Wakanda Forever

Ideeën voor een vervolg van de eerdere Black Panther film begonnen al direct na de release in februari 2018. De plannen voor de film veranderden in augustus 2020 alleen plotseling toen Black Panther-ster Chadwick Boseman stierf aan darmkanker. Marvel besloot de rol van T’ Challa te herschrijven en nu…. is het nog maar even wachten. 

Wakanda Forever! De boodschap van de eerdere Black Panther film uit 2018. Black Panter werd een wereldwijde kaskraker en won zelfs 3 Oscars! In dit tweede deel zal Wakanda opnieuw in oorlog zijn. Dit keer tegen Namor (Marvels versie van Aquaman), Princess Zanda of Doctor Doom. November dit jaar zal deze film op het doek te aanschouwen zijn. Kun jij ook niet wachten?

Thor: Love and Thunder

Aan het einde van Endgame zagen we Thor en The Guardians of The Galaxy aan boord van een ruimteschip voor een nieuwe missie. Valkyrie bleef achter als de nieuwe leider van New Asgard. Sinds de eerdere Thor film uit 2013 zullen we ook Jane Foster (Natalie Portman) terugzien, maar dit keer als vrouwelijke Thor. Via TikTok werd laatst bekend dat ons een heerlijke strijd te wachten staat. Hier is te zien hoe Thor samen met Valkyrie, Jane en Korg moet strijden tegen de gevaarlijke Gorr the God Butcher.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

De eerdere Spider-Man: Into The Spider-Verse film won onwijs veel awards, waaronder een Oscar, Golden Globe en een BAFTA Film Award voor “Beste Animatiefilm” van 2018! Zal deel twee de hoogstaande verwachtingen kunnen evenaren? Het tweede deel van deze spider-man serie zal dieper ingaan op de relatie tussen Miles Morales en de superhelden versie van Gwen Stacy. Gwen is afkomstig uit een ander universum en dat zorgt voor heel wat ongemakkelijke grappige momenten. Samen bundelen ze hun krachten en nemen het op tegen de slechteriken, die dit keer sterker zijn dan ooit te voren.

Ironheart

Marvel Studios heeft op YouTube de introductie van Ironheart, ofwel Riri, gedeeld. In de video ‘Meet Ironheart (Riri Williams)’ zien we plaatjes van de Marvel Comics met een voice-over die je voorstelt aan het karakter. Benieuwd?

Riri is een 15-jarige technische student en de dochter van Riri Williams Sr. Na de dood van haar vader woont ze bij haar moeder Ronnie en haar tante Sharon in Chicago. In de film neemt Riri je mee naar de Institute of Technology, waar zij werkt aan het ontwerpt van een harnas dat lijkt op het Iron Man-pantser. Ze gebruikt hiervoor materiaal dat van de campus is gestolen. Als de campusbeveiliging aan haar deur klopt, vlucht ze in het pak. Het recept voor een spannende actiefilm.

Vind meer films en series op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.