dit-zijn-de-films-en-series-die-mannen-verplicht-mee-moeten-kijken-van-hun-vriendin
dit-zijn-de-films-en-series-die-mannen-verplicht-mee-moeten-kijken-van-hun-vriendin

Dit zijn de films en series die mannen verplicht mee moeten kijken van hun vriendin

In de wereld van Netflix, Videoland, NPOplus en Disney+ valt er heel wat te bekijken. Nederlanders kijken gemiddeld al gauw 3 uur per dag naar films, series en video’s, maar wat kijken we dan allemaal? Gedwongen door de vriendin op de bank of zit jij ook lekker mee te smullen van deze heerlijke films en series. Met deze programmering stil jij je honger naar sensatie!

Temptation Island

Misschien heb je ze allemaal al gezien, maar misschien ook niet! Een aantal jaren geleden werd er opnieuw leven geblazen in het RTL-programma en dat het sloeg meteen aan. Ken jij Niels en Rosanna, Tim en Deborah en Demi en Sidney nog? In dit programma wagen de koppels zich aan een relatietest vol feest, dates en kampvuur-verhalen. Alle seizoenen vol leedvermaak en entertainment bekijken? Je vindt ze terug op Videoland!

Love Island

Realityshows over bedrog en liefde, het grote publiek is er dol op! Groot kans dus dat jij hier stiekem ook naar kijkt. In het programma gaan singles op zoek naar de liefde van hun leven. Samen genieten ze van een luxe villa op een zonnige locaties, maar een luiervakantie is het niet! Ze moeten niet alleen een partner proberen te vinden, eenmaal een partner gevonden strijden ze voor een plek in de volgende aflevering. Kijkers bepalen wie er in de villa blijf! Drama gegarandeerd.

Gossip Girl

XOXO… Gossip Girl. Als er een serie is die door veel vrouwen is verslonden is het deze serie wel. In vergelijking met deze serie over het New Yorkse leven van een groep rijke tieners, is het leven in Nederland zomaar ongecompliceerd. Een serie als Gossip Girl waarbij het draait om drank, drugs, intriges, moeizame relaties en ga zo maar door. Groot kans dat jij hem verplicht mee kijkt! Gelukkig zijn de hoofdrolspelers stuk voor stuk een lust voor het oog. Nog één aflevering dan?

Je kent het vast wel.. de zoektocht naar een leuke film om te kijken. Succes is zeker niet altijd gegarandeerd. Met deze movies weet je zeker dat je goed zit.

Disney Films

Met de komst van de streaming service van Disney is er geen ontkomen aan. Disney Plus lijkt een serieuze Netflix-concurrent te worden. Voor een vast bedrag per maand kijk je onbeperkt naar de beste films van Marvel en Pixar, indrukwekkende documentaires van National Geographic en de spannende Star Wars-saga’s. Zeker geen straf dus! Finding Nemo, The Lion King, Belle and the Beast of Frozen.. Maak jij de Disney Bingo-kaart vol?

(500) Days of Summer

Deze film begint met de tekst: “This is not a love story”. Een romantische film zonder afgezaagd liefdesverhaal. Dat is vast een opluchting. Deze vrolijke film is leuk voor hem en haar!

Love and other drugs

Deze film is meer dan een standaard liefdesverhaal. De scharrels Jamie and Maggie vallen voor elkaar, maar hun relatie krijgt een tragisch tintje. Maggie blijkt namelijk Parkinson te hebben, de vraag is: blijft player Jake bij haar of kiest hij voor een zorgeloos leven?

Geniet samen van geweldige movie nights, enjoy goodlife!

Meer films en series ontdekken? Volg dan lifestyle nieuws platform mensgoodlife.