Dramaserie Gangland Undercover
Gangland Undercover

Infiltreer in de dramaserie Gangland Undercover

Laat je meeslepen in een bizarre serie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal en infiltreer in de dramaserie Gangland Undercover. Een weergaloze serie die we motorliefhebbers absoluut aanraden. Je kijkt Gangland Undercover op het puntje van je stoel via online streamingdienst Videoland!

Dramaserie Gangland Undercover

Dramaserie Gangland Undercover

Wanneer Charles Falco in deze dramaserie als drugsdealer gearresteerd wordt, krijgt hij een onmogelijke keuze voorgeschoteld: twintig jaar lang wegrotten in de gevangenis of als undercover agent infiltreren in één van Amerika’s meest gevreesde motorbendes. Charles Falco zag het niet zitten om jarenlang vast te moeten zitten en koos voor de tweede optie om drie jaar lang als undercover agent mee te werken met justitie. Zo baant hij zich op miraculeuze wijze al snel een weg binnen de gevaarlijke Vagos motorbende om bewijs te verzamelen. Dit is niet geheel zonder risico, want het constante gevaar om betrapt te worden ligt in Gangland Undercover altijd op de loer.

Elke aflevering schijnt nieuw licht op het op waarheid gebaseerde avontuur van Falco, waarin hij illegale activiteiten stiekem onderzoekt. Zo ontdekt hij steeds meer geheimen waarbij hij moeite heeft om als undercover agent onopgemerkt te blijven. Elke dag die hij overleeft, is er weer één die hij erg dankbaar is. Misschien waren die twintig jaren in de bak toch niet zo verschrikkelijk?

Gangland Undercover is niet te stoppen

Zonder al teveel te verklappen kan Falco na bijna twee jaar de rust die hij krijgt niet aan en gaat in het tweede seizoen door waar hij gebleven was. Als undercover agent gaat hij opnieuw de strijd aan tegen de criminele activiteiten binnen de meest gevreesde motorbendes. Zo gaat Falco down-under bij Mongols, de Outlaws, de Pagans en de Merciless Souls. Vele dilemma’s en persoonlijke uitdagingen komen op zijn pad, zeker wanneer hij een liefde op doet en zij ook nog eens in verwachting raakt. Wanneer ga jij Gangland Undercover kijken op Videoland? Let op, je doet dit geheel op eigen risico!

Check meer film nieuws in onze bibliotheek aan films op lifestyle nieuws blog mensgoodlife. Jouw favoriete plek voor alle films en lifestyle.