ervaar-venom-let-there-be-carnage-in-de-bioscoop
ervaar-venom-let-there-be-carnage-in-de-bioscoop

Ervaar Venom Let there be Carnage in de bioscoop

Heb jij zin in een spannende avond in de bioscoop met je vrienden of je partner? Dan hebben wij de ultieme film tip voor je. Venom Let there be Carnage is de nieuwe Amerikaanse superheldenfilm uit 2021. In deze film staan de verhalen van superheld Venom uit de Marvel Comics centraal. De film is geregisseerd door Andy Serkis en is een vervolg op de Venom film uit 2018.

Venom 2018

In Venom 2018 probeerde onderzoeksjournalist Eddie (Tom Hardy) de beruchte oprichter van de Life Foundation genaamd Carlton Drake te verslaan. Tijdens een van zijn onderzoeken naar Carlton’s experimenten, krijgt Eddie per ongeluk en ongewild super krachten omdat hij verbonden raakt met een symbiont. Een symbiont is een buitenaards wezen. Deze buitenaardse wezens zijn van plan de aarde aan te vallen. Eddie en de symbiont vormen voortaan Venom. Dit heeft invloed op zowel zijn Eddies fysieke als mentale staat. Ze proberen samen onschuldige te beschermen met hun buitenaardse krachten.

Let there be Carnage 2021

18 maanden later probeert Eddie zich terug te keren naar zijn oude journalisten leven. Hij interviewt de psychotische seriemoordenaar Cletus Kasaday. Hij zit levenslang vast en krijgt de doodstraf. Maar Venom wil alles behalve een normaal journalisten leven. Hij is hongerig en wil vechten met slechteriken. Daarom valt hij Cletus aan. Hierdoor wordt Cletus geïnfecteerd met de Carnage symbiont. Cletus ontsnapt uit de gevangenis en is op weg om zijn vriendin Frances Barrison te bevrijden. Ondertussen vermoord hij onschuldigen en vernield hij veel om zich heen. Ondertussen heeft Eddie struggles met hem. Uiteindelijk volgt er een confrontatie tussen Venom en Carnage. Wie gaat er winnen? Dat zie je binnenkort in de bioscoop!

Op naar de bios

De film is vanaf 21 oktober 2021 te zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Boek je Venom experience in de bios, bestel je popcorn, pop die Grolsch fles open & enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over films en series? Bekijk dan onze andere lifestyle blogs op mannen blog mensgoodlife!