Fantastic Beasts

Fantastic Beasts film is te gek

Ontdek de mysteries van Fantastic Beasts die zich 70 jaar vóór Harry Potter afspelen, New York 1927 om precies te zijn. Deze film is echt top, waarin Newt Scamander net zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van bijzondere fabeldieren heeft afgerond. In New York hoopt hij een handelaar te ontmoeten, echter krijgt zijn reis een hele andere wending. Samen met een No-Maj (dreuzel) valt hij in een spectaculair avontuur vol met prachtige Harry Potter special effects en sensaties.

Must see voor Harry Potter fans

Deze film is te gek. Een spannende film voor zowel klein als oud en die je zowel met vrienden als je vriendin kan zien. Als je dus echt van Harry Potter houdt, moet je de Fantastic Beasts film absoluut zien!

Enjoy the fantastic beats, Enjoy Goodlife.

Na het zien van deze film zal jouw wereld nooit meer hetzelfde zijn. Net wanneer je een beetje bijgekomen bent van Harry Potter staat deze film voor je klaar. En ook deel twee is om van te genieten. Benieuwd naar deel drie? Wij ook. Het is in ieder geval een film die je echt op een groot scherm moet zien met je vrienden.

Fantastic Beats and Where to Find them

Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald

Ontdek meer geweldige films op mannen blog mensgoodlife.