fast-furious-hobbs-shaw
koimoi

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Opnieuw een te gekke Fast and Furious film die je gezien moet hebben. Bij Kinepolis gingen we met een aantal mensgoodlife fans naar de bios. 3D-bril op, burgers in de ene hand en een biertje in de andere hand. Heerlijk gewoon! Wij waren er alvast helemaal klaar voor.

[divider]Fast & Furious: Hobbs & Shaw[/divider]

Waar gaat Hobbs & Shaw over?

The Rock versus Jason Statham, prachtige dames, enorm veel actie en vette auto’s en dat allemaal verpakt in één film.

Hobbs & Shaw story…

Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. De spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna 4,5 miljard euro heeft opgebracht. Verwacht dus geen vervolg op de vorige delen, want dan zal je snel teleurgesteld zijn. Nee, dit is allesbehalve straatraces en rappers. We hebben het hier over een virus, mechanische robotmensen, pure actie, Uso’s en “La Chancla” van la mama. Pas maar op want die wil je niet tegen je hoofd krijgen. Naast al deze actie zit dus ook een gezonde dosis humor in. Kortom een must see voor elke bios-liefhebber.

Waar gaat het allemaal heen?

In deze actiefilm word je meegenomen van Los Angeles naar Londen en het verlaten Chernobyl tot aan het prachtige Samoa toe. Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia.

Is er nog een verrassing?

Ja die is er zeker. Kevin Hart en Ryan Reynolds doen ook mee! Ieder in een ludieke rol… Anyways just see it for yourself.

TIP: Check de voorpremière van een nieuwe brute blockbuster met verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts € 1,- per stuk. 

Kortom BBB Kinepolis… een absolute aanrader voor filmliefhebbers. We herhalen: Bier, Burgers en Blockbusters. Houd de site van de Kinepolis in de gaten voor het volgende filmfestijn.

BBB(XL) Agenda

  • 22-08-2019: Angel Has Fallen (BBBXL: Alleen Jaarbeurs Utrecht)
  • 18-09-2019: Rambo Last Blood (BBB: Meerdere Kinepolis bioscopen)

Meer lezen over te gekke films voor mannen? Check lifestyle nieuws platform mensgoodlife.