john-wick-3-parabellum-kinepolis
john-wick-3-parabellum-kinepolis

Het is tijd voor John Wick 3 Parabellum

Hij is terug. John Wick, gespeeld door niemand minder dan Keanu Reeves. In John Wick 3 – Parabellum heeft onze actieheld een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. De film gaat op donderdag 16 mei in première in de Nederlandse bioscopen. Wij gaan op woensdag 15 mei alvast genieten tijdens het Bier, Burgers & Blockbuster Event van Kinepolis.

John Wick 3 – Parabellum

Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde ”The High Table” op de neutrale grond van het Continental Hotel is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

John Wick 1 en 2

Heb jij deel 1 en 2 gezien? Dan is je vast bijgebleven dat John Wick niet snel iets vergeet. Is hij uit op wraak? Dan is die wraak meer dan zoet. Hij is gevreesd door velen. Zijn meedogenloosheid is bekend onder de leden van The High Table.

Het eerste deel van John Wick begint meteen heftig. Een drietal Russische criminelen overmeesteren Wick in zijn huis, stelen zijn Mustang en slaan ook nog eens zijn hond Daisy dood. Het lieve hondje Daisy was een laatste cadeau van zijn vrouw, voordat ze overleed aan kanker. Een grove en domme fout van de drie criminelen. Wat volgt is een epische overload aan actie en geweld waarbij John Wick de hele onderwereld laat weten en voelen dat ze niet met hem moeten sollen.

In deel 2, John Wick – Chapter 2, keert Keanu Reeves terug als de meedogenloze ex-huurling. Hij moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline.

Trailer

Genoeg over deel 1 en 2, tijd voor het vervolg! Bekijk de onderstaande trailer en loop alvast warm voor dit spectaculaire derde deel: John Wick 3 Parabellum.

Meer artikelen over spannende actiefilms lees je op lifestyle platform mensgoodlife.