kijk-de-nieuwe-spider-man-across-the-spider-verse-film

Kijk de nieuwe Spider-Man Across The Spider-Verse film

We wachten er al een hele tijd op, de follow-up van de award-winnende film “Spider-Man: Into the Spider-Verse” uit 2018. Goed nieuws; we hoeven niet langer te wachten! We kunnen weer genieten van Miles Morales die terugkeert in deze nieuwe film van de Spider-Verse-saga. Nieuwe karakters, nieuwe missies, nieuwe werelden, maar dat alles met dezelfde held!

In het kort

Het spectaculaire avontuur waar we in deze film naar mogen kijken, leidt Miles Morales dwars door het multiversum. Hij vormt een team met Gwen Stacy, die hij sinds lange tijd weer tegenkomt, en een nieuw team van Spider-People om een bedreiging voor de hele werkelijkheid te stoppen; de sterkste vijand waar ze tot nu toe mee te maken hebben gehad. Het vervolg gaat verder waar de eerste film was gebleven, met Miles nu als een held in zijn eigen universum. Terwijl Miles en Gwen met elkaar omgaan, vallen de dimensies uit elkaar waardoor er nieuwe figuren tevoorschijn komen. Miles wordt gedwongen dit nieuwe avontuur aan te gaan. Hij wordt onder andere aangevallen door versies van zichzelf uit de toekomst. Hij zal de verwachtingen moeten waarmaken die zijn huidige status als superheld van hem vereist.

De karakters

Een greep uit de cast van deze nieuwe film is allereerst Shameik Moore als Miles Morales; Spider-Man als tiener in een bepaald universum. Dan hebben we Hailee Steinfeld als Gwen Stacy; deze superheldin uit een ander universum noemen we ook wel Spider-Woman. Issa Rae als Jessica Drew; die in een alternatief universum ook Spider-Woman is. Jake Johnson speelt Peter B. Parker; een oudere, alternatieve versie van Spider-Man die nu als mentor van Miles Morales fungeert. Dan hebben we de ouders van Miles Morales; Luna Lauren Velez als Rio Morales (moeder) en Brian Tyree Henry als Jefferson Davis (vader). Joaquín Cosio herkennen we als “Scorpion”; een bekende vijand van Spider-Man. Naast de verschillende versies van Spider-Man die we al benoemd hebben, hebben we in deze film ook de futuristische Spider-Man uit het jaar 2099. Al met al een veelbelovende cast!

Win kaartjes voor de nieuwste Spider-Man film

Kan je niet wachten om deze nieuwe film te aanschouwen? Doe dan vooral mee aan de winactie en maak kans op 2×2 kaarten, 2 keychains en 2 playing cards. Like het Facebook of Instagram bericht en dat is voldoende!

Ga naar de bioscoop en kijk de gloednieuwe Spider-Man film vanaf 1 juni 2023, enjoy goodlife!

Ontdek meer spannende series en films op lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.