pathe-thuis-kijken
vasiliybudarin

Kijk je Koningsdagkater weg met Pathé Thuis

Waar je ook bent met Koningsnacht- en dag, we weten zeker dat het een mooi feestje wordt. Misschien wel net iets té gezellig. Om de day after goed door te komen, hebben wij iets leuks! We mogen het kater-leed van drie lezers verzachten met een winactie van Video-on-demand-dienst Pathé Thuis. Kijk je hangover (Koningsdagkater) weg met behulp van deze vijf filmtips met de mooiste vrouwen in beeld:

[divider]Kijk je Koningsdagkater weg met Pathé Thuis[/divider]

Jennifer Lawrence in Red Sparrow

Jennifer Lawrence is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens een steengoede actrice. In Red Sparrowspeelt ze Dominika Egorova. Tegen haar wil in wordt ze opgeleid tot een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Eén ding kunnen we stellen: niemand is veilig voor haar dodelijke aantrekkingskracht. 

Amber Heard in 3 Days to Kill

In deze film speelt de bloedmooie Amber Heard de kille Vivi Delay, een topagent van de CIA. Zij verleidt de terminaal zieke huurmoordenaar Ethan (Kevin Costner) om nog één laatste klus te doen voordat hij stopt. Maar ze heeft wel een eis; als Ethan niet binnen drie dagen zijn opdracht voltooit, zal zij hem geen levensreddend medicijn toedienen.

Kate Beckinsale in Underworld: Evolution

Voor dit vervolg op het succesvolle spektakel Underworldmocht Kate Beckinsale haar latex vampierenpakje weer aantrekken. Als de knappe vampierheldin probeert Kate de geheimen van haar afkomst te achterhalen. Dit gaat gepaard met spectaculaire scènes en bloederige intriges waarin Kate haar meedogenloze kant laat zien. 

Eva Mendes in Hitch

Op zoek naar een komische film? In deze hilarische klassieker speelt de Cubaans-Amerikaanse schone Eva Mendes roddeljournaliste Sara. Juist achter haar onschuldige blik schuilt een pittige tante. Sara probeert te achterhalen wie de geheime liefdeskoppelaar (Will Smith) in New York is, maar wat ze niet weet, is dat ze hem zelf verleidt. 

Jennifer Aniston in The Bounty Hunter

Last but not least: de nog altijd aantrekkelijke Jennifer Aniston. In The Bounty Hunterspeelt zij verslaggeefster Nicole. Nicole is het volgende doelwit van haar ex en premiejager Milo (Gerard Butler). Hij denkt een makkelijke klus aan haar te hebben, maar niets is wat het lijkt. Zie welke trucs de sexy journaliste uithaalt om uit handen te blijven van Milo. 

Wil jij vijf Pathé Thuis kijkcodes winnen? Doe dan mee aan onze weggeefactie op Facebook.

Lees meer artikelen over de beste films op lifestyle platform mensgoodlife.