channing-tatum-daniel-craig-logan-lucky
Lucky Logan

Mannelijke humor en snelle actie in Logan Lucky

Channing Tatum als sukkelige gescheiden vader en Daniel Craig als losgeslagen explosieven specialist. Een recept voor een film met mannelijke humor en snelle actie! Logan Lucky kijkt lekker weg en is een heerlijke optie voor een avondje bankhangen met vrienden. Tune in op Videoland, zet de popcorn, de chips en het bier klaar en let’s go!

Logan Lucky

Voor iemand die eigenlijk vanaf 2013 met pensioen is, heeft regisseur Steven Soderbergh niet stilgezeten. Verschillende tv-programma’s, tv-serie The Knick en nu met Logan Lucky inmiddels zijn 26ste speelfilm op rij. Hij is een expert als het gaat om films waar een kluis gekraakt moet worden. Kijk maar naar de reeks van Ocean’s Eleven, Twelve en Thirteen. Met een wat meer humoristische lading heeft hij in dit thema Logan Lucky op het grote witte doek gezet.

De casting is van hoge kwaliteit: Channing Tatum is favoriet bij vrouwen en Daniel Craig inspiratie voor menig man met zijn succesvolle rol als James Bond. Met deze twee acteurs in de hoofdrol, is er dus eindelijk een mannenfilm die vrouwen maar al te graag meekijken.. Channing Tatum als Jimmy Logan, wordt bijgestaan door zijn broer Clyde (Adam Driver). Samen met Joe Bang (Daniel Craig), hebben ze het gemunt op een autoracecircuit. Het zijn echte boerenkinkels en in deze rol vergeet je meteen dat Daniel Craig ooit James Bond speelde. Want dit is écht het tegenovergestelde.

Zo onnozel als ze eruitzien, zo slim zijn ze eigenlijk. De mannen komen onverwacht uit de hoek en wie weet klaren ze dit klusje nog wel succesvol ook. Joe Bang zit eigenlijk achter slot en grendel maar weet handig uit zijn kille, vier muren tellende, wereld te ontsnappen. Voordat ook maar iemand doorheeft dat hij vertrokken is, zit hij er echter weer, alsof er nooit iets is gebeurd. Hierdoor heeft hij wel een waterdicht alibi zou je denken, toch?

Geniet van deze top actie- en comedy film via Videoland met een groep vrienden of met je schatje op de bank. En haal je vooral geen gekke dingen in je hoofd. Do not try this at home. Je bent gewaarschuwd. Kijken doe je geheel op eigen risico, enjoy Goodlife!

Logan Lucky

Win een Verrassing naar keuze

Doe mee en win een te gekke verrassing naar keuze! Wat, dat weten we nog niet. Bepaal zelf je prijs en win hem door dit artikel te liken en te delen op Facebook. Veel plezier met winnen!
[divider]Trailer Logan Lucky[/divider]

Check meer geweldige films voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.