mechanic-resurrection
Mechanic: Resurrection

Mechanic: Resurrection

Ga mee op avontuur met Jason Statham en Jessica Alba in the Mechanic: Resurrection, de actiefilm die op 1 september 2016 gereleased werd en sinds kort te zien is bij Videoland.

Mechanic: Resurrection

De meest gevreesde huurmoordenaar – Arthur Bishop – die bekend stond om het in scene zetten van zelfmoorden, dacht dat hij eindelijk een punt achter zijn schimmige carrière had gezet. Maar zodra hij noodgedwongen in actie moet komen om de liefde van zijn leven te redden van een ontvoering, heeft hij het goed mis. Vol overgave zoekt hij zijn meest geduchte vijand op om onder dwang de hele wereld af te reizen en drie onmogelijke huurmoorden te plegen. Dit uiteraard wederom op basis van zijn specialiteit: het erop laten lijken dat het een ongeluk was.

Houd jij van een avondje avontuur? En vind je het geweldig om Jason Statham in actie te zien? En maakt de glimlach van Jessica Alba je ook blij? Check dan Mechanic: Resurrection op Videoland! Just lay back, relax and enjoy goodlife!

Benieuwd naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!

Trailer: Mechanic: Resurrection

Check meer toffe mannenfilms op mannen blog mensgoodlife. Het lifestyle blog voor de moderne man vol te gekke movies en entertainment. Je kunt je het zo gek niet verzinnen of je vindt het op mensgoodlife.