vrouwen-black-sails
Videoland

Muiterij en mooie vrouwen in Black Sails

Hoist the colours! In Black Sails vecht de stoere piratenkapitein Flint voor het bestaan van New Providence Island. De beruchtste vrijbuiters haven uit zijn tijd. Black Sails is de prequel op het boek ”Treasure Island” van Robert Louis Stevensons en scoort enorm goed onder de kijkers. Met een score van 8+ op het geroemde filmplatform IMDb hoort Black Sails tot de series die je gezien moet hebben!

Vanaf 17 november is seizoen een tot en met drie te zien bij streamingdienst Videoland. Naar verwachting is het vierde seizoen vanaf januari te zien bij Videoland.

Op zee met Captain Flint

De Amerikaanse actieserie Black Sails is geproduceerd door Jonathan E. Steinberg, met in de hoofdrol onder andere Toby Stevens (als Captain Flint) en Luke Arnold (als John Silver). Je wordt meegenomen in de levens van deze twee legendarische mannen, waarbij Long John Silver een gevangengenomen burgerman is, die met Kapitein Flint jacht maakt op waardevolle schatten. De twee hoofdrolspelers zijn elkaar vijanden te zijn, maar stiekem hebben ze veel gemeen. Zo lijkt het alsof ze beide hetzelfde doel hebben.

black-sails-flint
En wat is een piratenserie zonder angstaanjagende rovers? Zo kijk je vanuit de ogen van de normale burgers en ervaar je woeste en sterke mannen met geleefde en geverfde gezichten, die gewelddadig tekeergaan met hun zwaarden en geweren. Je wordt in het verhaal helemaal meegenomen vanuit de piraten zelf.

Piraten met goede manieren

Je krijgt al snel sympathie voor deze zeebonken. Mannen die onder andere uitstekende boekhouders blijken te zijn en veel waarde hechten aan goede manieren. Met uitstekend uitgeschreven dialogen bevat deze serie een gezonde dosis humor. Dit is absoluut waar, want je ligt vaak dubbel van het lachen. Een aangename bijkomst wanneer je net bijkomt van een flink duel vol piraterij.

Onderwerpen als seksualiteit, relatieperikelen, vurige lesbische trio’s en heldhaftige gevechten, vormen in Black Sails de rode draad. De producers hebben verder een vermakelijke balans gevonden tussen het verfilmen van historische situaties en een hoog entertainment gehalte. Zo twijfelen wij echt of het bestaan van zonnebrillen in die tijd wel helemaal waar is… Juist deze lichtvoetigheid zorgt voor het enorme succes van de serie.

Ontdek Black Sails op Videoland, en maak kennis met de Long John Silver himself.

Trailer: Black Sails

Meer film nieuws? Check onze mannen films collectie of volg direct deze serie op Videoland.