romantische-films-op-netflix-in-2022
romantische-films-op-netflix-in-2022

Romantische films op Netflix in 2022

Stelt je date of partner voor om een romantische film te kijken tijdens jullie datenight? Veel mannen vinden romantische films niet veel aan. Soms het is geven en nemen in een relatie. Maar… je kunt natuurlijk ook een compromis sluiten en een film aanzetten die jullie beide leuk vinden. Pak de popcorn er maar bij want deze nieuwe romantische films staan sinds kort op Netflix en kijken lekker weg.

The Inbetween

Vanaf 8 april staat de romantische thriller The Inbetween op Netflix. Hoofdpersonage Tessa raakt betrokken bij een verkeersongeluk en hierbij verliest ze de liefde van haar leven Skylar. Tessa is ontroostbaar en heeft het vermoeden dat Skylar contact zoekt vanuit het hiernamaals. Samen met haar vriendin probeert Tessa contact te krijgen met Skylar.

Love and Leashes

Jung Ji-woo is verliefd op haar collega Jung-Ji-hoo, maar dit weet hij nog niet. Op een gegeven moment krijgt Jung Ji-woo een pakketje, dat eigenlijk voor Jung-Ji-hoo bestemd is. In haar nieuwsgierigheid opent ze het pakketje, en vindt ze een hondenriem. Zo ontdekt ze de seksuele fetisj van Jung-Ji-hoo. Hij speelt graag een onderdanige rol. Jung Ji-woo wordt vervolgens zijn nieuwe meesteres. Oftewel, dit is een ander soort film dan je misschien normaal gewend bent in romantische films.

28 Days

Gwen Cumming – gespeeld door Sandra Bullock – is een echt feestbeest. Ze drinkt graag een of meerdere drankjes te veel. Totdat ze hierdoor de bruiloft van haar zus Perkins verpest. Ze moet verplicht afkicken in een ontwenningskliniek, waar ze zich aan strenge regels moet houden en al snel in conflict komt met de andere patiënten.

Amor de Madre

Amor de Madre is een ‘anti-‘ romantische film waarin José Luis in levende lijven een nachtmerrie beleeft. Hij wordt door zijn verloofde voor het altaar in de steek gelaten. De huwelijksreis is al betaald, dus beslist zijn moeder om samen met hem op reis te gaan. José hier heeft niet perse zin in, maar zijn moeder beleeft de tijd van haar leven en gaat helemaal los!

Wil je meer lezen over films en series en romantische films op Netflix? Lees dan verder op online lifestyle voor mannen mensgoodlife