serie-bojack-horseman
Netflix

Serie Bojack Horseman

Ben je South Park, The Simpsons en Family Guy beu? Probeer dan de serie Bojack Horseman, de nieuwste serie exclusief voor Netflix abonnees. Een serie waar deze keer misschien wel een verhaal in zit? Ben je gek, het is gewoon net even wat anders en zoals de teaser laat zien zeker de moeite waard.

Het verhaal van Bojack Horseman

Bojack Horseman is het geliefde sitcom-paard uit de jaren 90, in een tijd waar hij veel fans had en velen hem als idool aanzagen. Echter in deze serie krijg je hem niet in zijn glorievolle jaren te zien. Nee je zult het moeten doen met een uitgemolken ster die er 20 jaar later heel anders voor staat. De vrijgezelle kleurrijk dragende truien liefhebber is een depressieve mopperkont, waar we nog veel mee zullen gaan lachen.

cast-bojack-horsemanHet verhaal speelt zich af in de bekende staat Los Angeles, daar waar mens en antropomorfe diermensen in alle harmonie naast elkaar leven. Of ja, ook met elkaar in dit geval want in deze serie is werkelijk alles mogelijk.

Probeer deze serie eens uit en ga mee met het verhaal van Bojack Horseman in een zoektocht naar zijn nieuwe doel in het leven. Wie weet komen jullie er samen wel uit. Zo niet? Dan heb je in ieder geval een leuke serie om je kostbare tijd mee te vullen.

Seizoen 1 van de nieuwe serie Bojack Horseman is exclusief voor Netflix abonnees te zien vanaf 22 augustus. Ga er dus snel eens een keer goed voor zitten en zet je brain even uit. Just watch it, chill out and enjoy Goodlife!