the-jungle-book-synopsis
Disney

The Jungle Book

Loop met Mowgli het adembenemende verhaal van The Jungle Book synopsis door en ontdek hoe de Disney klassieker opnieuw tot leven komt in een realistisch jasje.

The Jungle Book synopsis

De nieuwe film: The Jungle Book is geregisseerd door Jon Favreau (Iron Man, Chef en Elf) en is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (met als nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel. Mowgli voelt zich niet meer thuis in de jungle wanneer de angstaanjagende Shere Khan (stem van Idris Elba) – de tijger die zichtbaar getekend is door de mens – zweert alles te vernietigen wat hij als bedreiging ziet. Wanneer Mowgli de enige plek die hij kent moet verlaten, begint hij aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf. Net zoals veel mannen ook op zoek zijn naar hun eigen reis.

Dit doet Mowgli niet alleen. In gezelschap van zijn strenge mentor, panter Bagheera (stem van Ben Kingsley), en de zorgeloze beer Baloo (stem van Bill Murray) komt hij onderweg junglebewoners tegen die nu niet bepaald het beste met hem voorhebben. De sluwe slang Kaa (stem van Scarlett Johannsson), probeert het mensenjong te hypnotiseren met haar verleidelijke blik en stem, en de aap koning Louie (stem van Christopher Walken), probeert Mowgli het geheim te laten prijsgeven. Het geheim van de ongrijpbare en dodelijke rode bloem: vuur.

Leuk om te weten over Jungle Book

Ook in deze absolute topcast: Lupita Nyong’o als de stem van de beschermende moederwolf Raksha, en Giancarlo Esposito als de stem van Akela, het alfamannetje van de wolvenroedel. De geavanceerde moderne technologie en de unieke verhaallijnen dompelen het publiek volledig onder in de betoverende wereld van de jungle. Vanaf 20 april 2016 is deze film in volle actie te zien in de Nederlandse bioscopen in 3D en in IMAX 3D.

The Jungle Book is een gloednieuwe live-actionfilm over Mowgli (nieuwkomer Neel Sethi), een mensenjong dat opgroeit bij een wolvenroedel, die, wanneer hij gedwongen wordt de enige plek die hij kent te verlaten, begint aan een fascinerende reis op zoek naar zichzelf.

Wat Jungle Book zo bijzonder maakt

  • Neel Sethi is pas 10 jaar oud en werd gekozen uit duizenden kandidaten.
  • Rudyard Kipling zette The Jungle Book op papier rond 1890 in zijn woning in Vermont.
  • The Jungle Book is een perfecte combinatie van live-actionbeelden en fotorealistische CGI.

Kortom, wil jij inspiratie krijgen hoe jij jezelf kan ontdekken? En een spannende avond beleven met je vrienden, partner of familie? Ga dan samen naar The Jungle Book synopsis and enjoy Goodlife!

Benieuwd naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!

Check Jungle book op Pathé of bekijk meer leuke films op mannen blog mensgoodlife.

Footage: Jungle Book Trailer