thor-the-dark-world-3d-win
Marvel

THOR: The Dark World 3D

Het tweede deel in Marvel’s superheldenfilm Thor: The Dark World is 31 oktober in de bioscoop en wij hebben speciaal hiervoor met Disney een supergave Like & Win actie opgezet.

Thor Winactie

ThorThe Dark World 3D

In dit avontuur, geregisseerd door Alan Taylor, vecht Thor (Chris Hemsworth) om de Aarde en alle Negen Rijken te redden van de wraakzuchtige Malekith, welke wordt gesteund door een oude en duistere kracht. De strijd brengt hem samen met zijn aardse geliefde Jane Foster (Natalie Portman) en verenigd hem met zijn gevreesde broer Loki (Tom Hiddleston). Het Universum is in gevaar en Thor doorstaat zijn meest persoonlijke reis tot nu toe, waarin hij alles lijkt op te moeten geven om de vrede te herstellen.

“Thor: The Dark World” is gebaseerd op Marvel’s klassieke superheld Thor, die voor het eerst in de strip “Journey into Mystery” verscheen, nr. 83 in augustus 1962. De film wordt geproduceerd door Marvel Studios en komt 31 oktober 2013 uit, gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures.

Like & Win

Om alvast in de stemming te komen hebben wij een actie met fantastische Dark World prijzen. Wij verloten 2 iPhone cases, 2 writebooks en 2 hoodies. Dit zijn money-can’t-buy items, je maakt dus kans op exclusieve stuff! Volg de stappen om mee te doen met de winactie:

  1. Like mensgoodlife op Facebook  (sla over als je mensgoodlife al geliked hebt)
  2. Share of comment op onze winactie op Facebook via deze link: Click & Win
  3. Win één van de 6 prachtige Prijzen

De winnaars zijn willekeurig gekozen uit alle deelnemers op: 06-11-2013. [ Deze actie is gesloten ]

Trailer Thor: The Dark World 3D

Ontdek meer vette films op lifestyle blog mensgoodlife.