Transformers: The Rise Of The Beast

Transformers: The Rise Of The Beast

Heb jij zin om met je vriend(en) of partner naar de bioscoop te gaan? Of kijk jij al lang uit naar de nieuwe Transformer film? Transformers: Rise of the Beasts is een langverwachte Amerikaanse sciencefictiefilm en wordt binnenkort eindelijk gereleased: 8 juni, save the date! De intentie van de producer Lorenzo di Bonaventura was om een film uit te brengen die anders is dan alle voorgaande edities van de Transformers. En of dat is gelukt als we de trailer moeten geloven. De film lijkt vol te zitten met actie, spanning en onverwachte wendingen. Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op 2 keer 2 gratis filmkaarten, een tas en een charge mat.

De film

Transformers: Rise of the Beasts speelt zich af in de jaren 90. In het verhaal volg je de jonge ambitieuze automechanicus Noah (gespeeld door Anthony Ramos) die verwikkeld raakt in een gevecht tussen Autobots en de Decepticons. De Autobots, onder leiding van Optimus Prime, proberen de mens te beschermen tegen de kwaadaardige Decepticons, welke plannen smeden om de aarde te veroveren. Maar ondertussen ligt er dit keer nog een grotere dreiging op de loer, namelijk de Maximals en Predacons. Dit zijn unieke Transformers die de vorm aannemen van dieren. Gedurende de film ontstaan gevechten tussen deze gigantische robotwezens. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier de trailer van Transformers: Rise of the Beasts.

Veel kijkplezier, enjoy goodlife!

Wil je nog meer lezen over spannende series en films? Lees dan meteen verder op lifestyle nieuws platform voor mannen, mensgoodlife.