welke-series-en-films-kijk-jij-deze-zomer
welke-series-en-films-kijk-jij-deze-zomer

Welke series en films kijk jij deze zomer?

In de zomer van 2020 releasen Netflix en Videoland weer een nieuw aanbod van films en series. Deze mag jij zeker niet missen! Heb je een avond vrij of ben je lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie of heb je simpelweg zin in Netflix & Chill? Je hoeft je in ieder geval zeker niet te vervelen met de volgende films en series. Have fun!

Grease

Heb jij zin in een oude, goede film? Grease is een echte klassieker uit 1978 gebaseerd op de Grease musical uit 1950. Gedurende de film, die op Netflix staat, kun je dus ook verschillende zang- en dansoptredens verwachten van de cast. Dit met onder andere John Travolta en Olivia Newton-John die jou een kijkje in de geschiedenis geven.

Dark

Dark is een erg spannende en onvoorspelbare serie op Netflix. In een mysterieus dorp zijn twee kinderen vermist en verschillende families gaan samen op zoek naar antwoorden voor de mysterieuze verdwijning. Zij blijken allemaal een connectie met elkaar te hebben. Tijdens de serie wordt ook verschillende keren geswitcht tussen het heden en de geschiedenis. Je moet dus goed opletten want het is een grote puzzel!

Miami Vice

In Miami Vice (de film) gaan de twee detectives Tubbs en Crockett undercover in actie als illegale boat-racers en smokkelaars om op deze manier een groep drugscriminelen te kunnen ontmaskeren. Gedurende de film komen ze er achter dat het privéleven hen echter de weg tot het gevangen nemen van de criminelen belemmert.

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een Amerikaanse serie, gebaseerd op de roman van Jay Asher. In vier seizoenen zie je het gecompliceerde leven van een groepje tieners op een middelbare school. Hannah Backer pleegt zelfmoord en legt via verschillende cassettebandjes uit waarom en door wie ze deze rigoureuze beslissing heeft gemaakt.

Geniet van de meest spannende en leuke films en series op Netflix en Videoland, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over films en series? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife