Wie wordt de nieuwe James Bond en hiermee de opvolger van Daniel Craig

Wie wordt de nieuwe James Bond en hiermee de opvolger van Daniel Craig

In november is het zover, de nieuwe James Bond film No Time To Die verschijnt op het witte doek. Dit is de allerlaatste James Bond film met Daniel Craig als James Bond. Dan ontstaat al gauw de vraag: Wie wordt de volgende 007?! Verschillende acteurs worden al in het plaatje ingevuld en de onderstaande 5 komen toch wel regelmatig aan bod.

Idris Elba

Van de ene op de andere selfie verscheen Elba op het lijstje met potentiële Daniel Craig vervangers. In 2018 plaatste de Luther-ster een selfie met de tekst “mijn naam is Elba, Idris Elba.”

Richard Madden

Madden verscheen als bodyguard in de hitserie Bodyguard op Netflix en als Robb Stark in de bekende serie Game of Thrones. Zijn acteerkunsten heeft hij dan ook wel bewezen en als groot James Bond fan ziet Richard Madden het ook wel zetten. De nieuwe 007???

James Norton

Hier en daar komen geluiden naar boven dat Norton al verschillende audities gedaan heeft voor deze rol. De acteur zelf geeft echter aan te twijfelen of hij deze rol wel zou kunnen vertolken. Met zijn leeftijd en looks en als voormalig Cambridge-student, lijkt hij toch zeker een geschikte kandidaat.

Tom Hiddleston

Hiddleston staat bekend als Thors broer Loki (Marvel-films) maar vooral als M15-agent in The Night Manager. Deze laatste rol laat dan ook zien dat deze 39-jarige ster een goede nieuwe James Bond zou kunnen zijn.

Sam Heughan

Heughan is een wat minder bekende acteur, waardoor hij misschien wel nóg geschikter wordt om Daniel Craig op te volgen. Als acteur is hij zeer geliefd in de industrie. Dat zijn gezicht nog wat minder bekend is, maakt dat hij een échte James Bond zou kunnen zijn en niet weggezet wordt als “die acteur uit die ene film”.

Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig en …!

Who’s the new 007? Laat je verrassen, enjoy goodlife!

Ontdek meer filmnieuws op het lifestyle voor mannen blog mensgoodlife.