Peter Pannekoek
giel-beelen-roast

Peter Pannekoek is een baas

Na weer een geniale roast is het helemaal duidelijk: Peter Pannekoek is een baas! Zijn roast van Giel Beelen was fenomenaal en een waardige opvolging van zijn eerdere roast over Gordon. Grappig, grof en gedurfd. Een creatief en een klein beetje gestoord brein heeft deze man wel. Hij laat niets van Giel Beelen heel!

Peter Pannekoek

Internationaal is er ook al veel geroast. Zo zijn onder andere Donald Trump en Justin Bieber eerder de klos geweest. Op de website van Comedy Central kun je een hoop hilarische momenten terugkijken.

Waarom Peter Pannekoek?

Omdat hij echt een goede grappenmaker is. Peter won in 2006 het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy Concours en is sinds 2007 een van de vaste comedians van de Comedytrain. Ook heeft hij tekstbijdragen gedaan aan televisieprogramma’s als Koefnoen en had hij een column op Radio 538 en 3FM.

In 2010 stond Pannekoek als cabaretier in Theater Bellevue met zijn “De laatste Pannekoek”. Ook wist hij met Theo Maassen onderdeel te zijn van de try-outs van zijn oudejaarsconference. In 2014 tot en met 2016 sloot hij de week af bij De Wereld Draait Door en werkte hij samen met Matthijs van Nieuwkerk. Kortom een cabaretier met een breed netwerk.

2017: Giel Beelen

2016: Gordon

Zelfs Je Broer krijgt er van langs

Nog meer Peter Pannekoek?

Vind jij Peter ook een pannenkoek? Lees dan meer over humor voor mannen!