dans-de-wiggle-met-jason-derulo
Jordi Simons

Dans de Wiggle met Jason Derulo

Wiggle, wiggle, wiggle, je kent de populaire song van Jason Derulo vast wel en de vraag blijft dan ook: What do you do with that big fat butt? Deze goodlife graaft dieper in de inspirerende Wiggle van Jason Derulo.

Lees verder voor de Biografie van Jason Derulo…

Wie is Jason Derulo?

Jason Joel Desrouleaux aka Jason Derülo werd geboren in Miami (Florida) op 21 september 1989. Deze R&B en Hip-Hop ster maakte zijn wereldwijde debuut met ”Whatcha Say” in 2009. Een nummer dat iedere muziekliefhebber in dit genre wel moet kennen.

Hij begon al vroeg met zingen, trad op vijfjarige leeftijd op en schreef op achtjarige leeftijd zijn eerste song: Crush on you. Hierna studeerde hij ballet, theater en opera, jawel we hebben het over deze stoere R&B’er!

jason-derulo-concert

Blijf jezelf ontwikkelen

Jezelf ontwikkelen en (her)ontdekken is key om te kunnen en blijven performen en om die reden was het tot rond 2010 dan ook even stil omtrent Jason. Hij werkte achter de schermen hard aan een compleet nieuw album “Don’t Wanna Go Home”. Echter werd dit album een bescheiden succes, wat Jason toch even aan het denken zette. Tot overmaat van ramp brak Jason een nekwervel, wat ervoor zorgde dat hij in januari 2012 zijn gehele tournee moest afblazen. Een harde klap voor onze Jason.

Commercieel succes

Na deze tegenvaller begon hij zich te richten op het schrijven van nieuwe muziek en kwam hij kort daarna met het nummer Undefeated. Dit nummer werd geschreven door Jason Derulo i.s.m. zijn fans, dat ook nog eens tijdens de finale van American Idol voor het eerst te horen was. Hij gaf de eerst 10.000 downloads gratis weg. Dankzij deze marketing stunt werd dit dé single voor zijn album Future History.

Zo zie je maar dat zelfs als het even tegen zit, je niet moet opgeven maar moet vernieuwen. Jason deed dit en kwam dubbel zo hard terug. Hij deed dat dan ook door een sterke statement te maken: Jason is Undefeated. En wat ons betreft, klopt dat ook wel.

Werk samen en Talk Dirty

Jason Derulo, deed het hierna niet rustig aan maar ging voluit en zong samen met andere artiesten. Zijn eerste nummer dat hij met een andere artiest zong was met “2 Chainz”, dit leverde het nummer “Talk Dirty” op. Dit nummer ken je zeker wel van in de clubs, het werd immers goed ontvangen in Europa. Samen werken met anderen versterkt je eigen kracht met die van een ander en dat bleek wederom een succes met de nieuwe song “Wiggle”, waarbij hij samen met Snoop Dogg zingt.

Dans de Wiggle met Jason Derulo.

Het verhaal achter de Wiggle

Het nummer Wiggle van Jason Derulo feat Snoop Dogg is geschreven door: Jason Derulo, Eric Frederic, Jacob Kasher, Sean Douglas, John Ryan, Joe Spargur, Axident en Calvin Broadus. Een hele groep mensen die onze Jason achter zich heeft. Waarom Jason met Snoop Dogg wilde samenwerken? Vrij simpel: “Snoop Dogg is the coolest, most swagged-out rapper there is. He’s iconic, and I wanted to go for a more iconic look for this one“, aldus Jason.

“If you think you’ve already made it, that’s when you can fall short and go backwards. I’m constantly pushing forward and chasing the element of perfection” – Jason Derulo

De twee kwamen tijdens een All-star game in gesprek met elkaar, waarop Jason een stuk liet horen. Snoop was meteen onder de indruk “This is Crazy, let me get back to you in 48 hours!”. En de rest is geschiedenis. Het nummer is een “upbeat club-ready hip-hop infused R&B song” dat over de dikke kont van vrouwen gaat. Oneerbiedig? Juist niet, er is niets mooier dan een big fat butt van een mooie dame.

Hoe je nu de Wiggle danst, laten we aan jou over. Zolang je de beat maar voelt, volgt en erop bounced. En de vraag “What do you do with that big fat butt?”, stel die aan een dame met klasse en je zult zien wat er gebeurd.

Kortom hard werken, niet opgeven en doorgaan zijn de ingrediënten om een superster te worden. Of dit nu in de muziek of in jouw vakgebied is, dat doet er niet toe. Work hard, enjoy Goodlife!

Videoclip Jason Derulo feat Snoop Dog – Wiggle

Ontdek meer muzieknieuws op mannen blog mensgoodlife.