houd-anderhalf-met-ali-b-en-judeska
houd-anderhalf-met-ali-b-en-judeska

Houd ANDERHALF met Ali B en Judeska

Doe niet eigenwijs en houd die 1,5 meter afstand. Mondkapjes wel of niet. Gewoon anderhalf meter. En als Judeska zegt dat “Corolas” weg uit haar leven moeten… dan is het serieus. Check the video, houd anderhalf. Enjoy goodlife!

ALI B FEAT. POKE & JUDESKA

Anderhalf?

Jandino is een succesvolle komiek die met Judseka en haar anderhalf sketch iedereen goed aan het lachen weet te maken. Normaal werkt Judeska in een kiprestaurant genaamd FC Kip maar nu heeft ze even verlof opgenomen. Ze gaat op pad met Ali B en zingt alle sterren van de hemel, Een echte beauty queen zou je ook kunnen zeggen. Hoe je het ook wendt of keert Jandino is een comedian waar ja van moet houden. En ja wij bij mensgoodlife houden van hem en eigenlijk ook een beetje van haar.

Dit nummer gaat er in ieder geval om dat we wat meer begrip gaan tonen voor Corona en dat we dus voldoende afstand houden van elkaar. Dit om te voorkomen dat we elkaar besmetten. Best een nobel nummer zou je zeggen toch? Nou en als dat niet genoeg is, dan krijg je er nog een gratis lachbui bij ook. Jandino gaat all-in en dat is genieten.

Check meer entertainment voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.