Juke
Juke

Juke

Naast Spotify van KPN en Deezer van T-Mobile is Juke de nieuw onafhankelijke streaming dienst waar je onbeperkt muziek kan luisteren.

Gebruikers hebben toegang tot wel meer dan 20 miljoen liedjes van meer dan 80.000 albums wereldwijd. Het werkt direct op je PC en via deze app. De app maakt gebruik van de nieuwe Dolby Pulse technologie voor de beste sound bij elke verbinding. Een grote plus punt is dat het vrij is van reclame en ook zonder internetverbinding luister je naar je favoriete muziek. Eigenlijk een beetje zoals Spotify, deze dienst kan dan ook wel als alternatief gezien worden. De vraag is maar net waar je het meest de voorkeur aan geeft.

Zelf zeggen ze dat ze de beste geluidskwaliteit leveren omdat ze Dolby Pulse technologie leveren. Je zou het eens zelf moeten horen en jezelf moeten afvragen of dit ook echt zo is. Persoonlijk vinden wij Spotify erg goed klinken, zeker als je de muziek op hogere bitrates downloaden en offline beluisterd. Wat we wel cool aan Juke vinden is het strakke design dat erg gebruiksvriendelijk is. Voor diegenen die nét iets anders willen, is Juke zeker een interessante App om eens te proberen.

Ontdek oneindig veel muziek en wordt niet gestoord door reclame. Juke is te verkrijgen voor 9,99 euro per maand. Probeer het 30 dagen gratis uit en enjoy een muzikale Goodlife.