6-populaire-miniseries-op-netflix
6-populaire-miniseries-op-netflix

6 populaire miniseries op Netflix

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, eindelijk een toffe serie gevonden op Netflix die je in één avond uitkijkt. En dan moet je wachten tot het volgende seizoen uitkomt. Heb je daar geen zin in? Zoek vooral niet verder, wij hebben de beste populaire miniseries op Netflix van een paar afleveringen voor je op een rij gezet!

Populaire miniseries op Netflix

Check onze top 6 populaire miniseries op Netflix en bingewatch erop los met een heerlijke IPA en bak vol met popcorn.

1. Bodyguard

In deze spannende miniserie weet een oorlogsveteraan en beveiligingsbeambte per toeval een terroristische aanslag te voorkomen. Wanneer de hoofdpersoon is aangesteld om de ambitieuze en machtige minister van Binnenlandse Zaken te beschermen, wiens politiek staat voor alles wat hij veracht, wordt hij verscheurd tussen zijn plicht en overtuigingen. Een absolute must-see! Komt hoofdrolspeler Richard Madden je bekend voor? Dan heb jij waarschijnlijk Game of Thrones gezien, waar hij schittert als Robb Stark.

2. The Stranger

De hoofdpersoon in deze serie wordt benaderd door een totale vreemde die een duister geheim weet van zijn geliefde. Deze mysterieuze dame onthult een lang verborgen geheim over zijn vrouw. Tijdens zijn zoektocht naar de waarheid blijkt dat zijn vrouw niet de enige is over wie deze vreemdeling geheimen te onthullen heeft. Super spannend van begin tot einde. Gebaseerd op een boek van Harlan Coben.

3. Safe

Ook deze serie is gebaseerd op een verhaal van Harlan Coben. Door het gemis van hun moeder is een gezin vervreemd geraakt van elkaar. Wanneer één van dochters verdwijnt, gaat de weduwnaar op onderzoek uit. Al gauw komt hij er achter dat de buurt waarin hij leeft niet zo onschuldig is als hij denkt. In deze spannende miniserie wordt het duidelijk of hij zijn dochter nog terugvindt.

4. Unorthodox

Deze spannende miniserie vertelt het verhaal van een 19 jarige vrouw uit Brooklyn die is uitgehuwelijkt aan een ultra-orthodoxe Joodse man. Ze vlucht naar Berlijn waar haar moeder woont om aan deze verstikkende gemeenschap te ontsnappen. Wanneer ze haar leven probeert op te bouwen blijkt al snel dat je je verleden niet zomaar achter je kunt laten. Unorthodox is een verstikkend en waargebeurd verhaal dat drie dagen later nog steeds onder je huid zit.

5. The Queen’s Gambit

Mocht je deze serie nog niet gezien hebben, wacht dan niet langer en begin vanavond! Een meisje dat opgroeit in een nogal dubieus weeshuis wordt ontdekt als groot schaaktalent door de conciërge. In het weeshuis krijgt ze kalmerende middelen en ontwikkelt ze een drugsverslaving. Terwijl ze haar droom najaagt om een schaakgrootmeester te worden, vecht ze tegelijkertijd tegen haar demonen waaronder haar drugs en drankverslaving.

6. When They See Us

Dit verhaal gaat over vijf Amerikaanse getinte tieners tussen de 14 en 16 jaar oud, die in het voorjaar van 1989 werden beschuldigd van een brutale verkrachting van een 28-jarige jogger in Central Park. Vier van de vijf jongens hebben 7 jaar lang doorgebracht in de gevangenis en de vijfde jongen heeft zelfs 13 jaar lang vastgezeten. Deze miniserie wil jij absoluut niet missen!

Ontdek nog meer over populaire series en films voor mannen op Netflix met lifestyle mannenblog mensgoodlife.