alles-over-la-casa-de-papel-deel-5-netflix-mannen-blog
alles-over-la-casa-de-papel-deel-5-netflix-mannen-blog

Alles over La Casa de Papel deel 5

Yes hij komt eraan! Na een geweldige cliffhanger in het laatste seizoen van La Casa de Papel is het tijd voor het spannende vervolg. Wij zetten hier alle info over het vijfde seizoen van deze top-serie voor je op een rijtje. Are you ready?

Aan het einde van het vorige seizoen La Casa de Papel zijn Tokyo, Denver, Rio en de rest van de bende nog steeds omsingeld door de politie in de Bank van Spanje. Een vervolgseizoen is dus een vanzelfsprekendheid, maar hoe staat het daar precies mee? 

La Casa de Papel – Het nieuwe plot

Het eerste deel van het vijfde seizoen ging op 3 september in première op Netflix en werd al massaal bekeken hier in nederland. Nu is het klaar voor deel 2. Het vervolg zit hoe dan ook weer vol spanning, liefde, verraad, mooie muziek en Spaanse klanken!

Let op: SPOILERS! In de laatste aflevering van seizoen 5 deel 1 van La Casa de Papel zagen we hoe vooral Tokyo in zo’n ‘onomkeerbare situatie’ verzeild raakte. Ze liet het leven, maar niet voordat ze César Gandía de dood in joeg met een vijftal granaten, of… heeft de knettergekke Spanjaard deze ‘aanslag’ tóch overleefd? Het zal toch niet? In deel 2 zullen de overgebleven bankovervallers (en dan vooral Rio) moeten dealen met de dood van Tokio, maar er is natuurlijk véél meer gaande.

Stockholm kampt overduidelijk met PTSS of een vergelijkbare aandoening, Helsinki ligt nog steeds op de ‘operatietafel’, El Professor lijkt bijna geen invloed meer uit te kunnen oefenen op de gang van zaken en er hangt nog altijd een zweem van mysterie rond inspectora Alicia Sierra. Bovendien: waar zijn al die flashbacks met Berlín eigenlijk goed voor? Daar gaan we ongetwijfeld nog achter komen!

Check vanaf 3 december La Casa de Papel deel 5 op Netflix. Enjoy Goodlife!

Wil jij meer Spaanse series checken? Lees snel verder op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.