casa-de-papel-seizoen-3-op-netflix
casa-de-papel-seizoen-3-op-netflix

Casa de Papel seizoen 3 op Netflix

Acht dieven in Casa de Papel sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

De eerste paar delen heb je al gezien en de Professor kent iedereen. En wie hem nog niet kent kan beter starten met deel 1. Want deze te gekke serie is een absolute must-see. In dit deel ga je verder waar we gebleven waren. Spanning, spanning en nog eens spanning. Heerlijk!

Binnenkort is het zo ver… dan komt Casa de Papel seizoen 3 op Netflix uit.

Deze serie is al even op Netflix, maar duidelijk mag zijn dat dit een must-see is voor elke Netflixer. Op lifestyle nieuws platform mensgoodlife ontdek je de tofste series voor mannen.

Er is niets lekkerder dan liggen op het strand met je koude cerveza en genieten van de zon. Dit is nog eens goodlife. En wij nemen je graag mee in die prachtige plek waar jij jezelf helemaal kunt zijn. Even weg van de drukte, verplichtingen en stress. Even helemaal jij zijn. Geniet van het goede leven en check je dagelijkse dosis inspiratie op mannenblog mensgoodlife. De nummer één in Nederland op het gebied van entertainment, series en films.