Daredevil: The Devil of Hell’s Kitchen
Marvel

Daredevil: The Devil of Hell’s Kitchen

Kruip in de huid van Matthew Murdock in de actieserie Daredevil: The Devil of Hell’s Kitchen van Marvel. Een meedogenloze serie waarin Matthew overdag een blinde advocaat is en ’s avonds als held van de stad zijn ogen niet sluit. Kortom een verslavende serie voor mannen die van echte actie houden.

Daredevil: The Devil of Hell’s Kitchen

Matthew Murdock is niet blind geboren, dit kwam door een ongeluk waarbij een chemische stof in zijn ogen terechtkwam. Zijn vader, die boxer was, verzorgde hem totdat hij op een dag verdween. Als weeskind had Matthew het niet makkelijk in zijn jeugd. Hij zat erg met zichzelf te worstelen waarbij hij bij toeval iemand ontmoette. Iemand die hem leerde om te gaan met zijn handicap. Of ja, eigenlijk zijn talent. Want Matthew was niet alleen blind, hij bezat ook een gave. Zo kan hij zijn omgeving voelen. Hij kan de hartslag van de mensen om zich heen voelen en dat komt handig uit wanneer hij het onrecht in Hell’s Kitchen wil aanpakken.

Een drugskartel dat gerund wordt door criminelen in zijn stad, benden’s uit andere steden, Japanse krijgsmachten die Hell’s Kitchen willen overnemen. Kortom er komt geen eind aan spanning en sensatie. Liefde, actie, komedie, noem het op. Het zit erin.

Actieserie Daredevil: The Devil of Hell’s Kitchen moet je absoluut zien. Het is een serie waar Marvel oprecht trots op mag zijn. Echte mannen houden van actie, enjoy Goodlife!

[divider]Trailer Daredevil[/divider]

Lees ook onze andere te gekke artikelen over series voor mannen!