deze-netflix-seizoenen-mag-je-niet-missen-in-2022
deze-netflix-seizoenen-mag-je-niet-missen-in-2022

Deze Netflix seizoenen mag je niet missen in 2022

Een nieuw jaar betekent ook weer een jaar vol met nieuwe seizoenen van je favoriete series op Netflix. Eindelijk weer iets om naar uit te kijken tijdens de koude winterdagen. Hoewel nog niet alle releases bekend zijn, kunnen wij er toch al een paar met je delen. En geloof het, deze series wil je niet missen en ze zijn zeker bingewatchwaardig! Plan de datums dus maar alvast in je agenda.

TV aan, popcorn check, glaasje wijn staat klaar… Bingewatch and enjoy goodlife!

Ozark seizoen 4

Al 3 seizoenen lang hebben we kunnen genieten van de hitserie Ozark waarin Marty en zijn gezin op de vlucht zijn voor het grootste drugskartel van Mexico. Het derde seizoen eindigde met een spannende cliffhanger, waarin een bebloede Wendy en Marty een samenwerking met Navarro lijken te starten. Maar hoe loopt dit af? Inmiddels heeft Netflix aangekondigd het vierde, en ook meteen – het laatste seizoen – te releasen op 21 januari. Het seizoen zal in twee delen worden uitgebracht. De trailer van het eerste deel van Ozark seizoen 4 is al te bekijken. De centrale vraag in dit spannende seizoen is: blijft Ruth trouw aan de Ozarks? Voor het definitieve laatste deel van het vierde seizoen moeten we nog even geduld hebben.

The Sinner seizoen 4

Ook de Sinner heeft er al 3 seizoen opzitten en heeft aangekondigd een vierde seizoen te lanceren. In het vierde – en ook meteen laatste – seizoen probeert rechercheur Harry Ambrose de gebeurtenissen van seizoen 3 te verwerken tijdens een vakantie aan de kust. Hier komt hij een nieuwe zaak op het spoor. The Sinner seizoen 4 is vanaf 26 januari te zien op Netflix.

Lupin seizoen 3

Van de serie Lupin hebben we inmiddels al twee seizoenen kunnen genieten op Netflix. Hier zagen we Assane Diop en Pellegrini strijden tegen elkaar, omdat Diop wraak wilde nemen voor iets dat in het verleden is gebeurd. Dit lukte hem, maar in ruil daarvoor moest hij wel Parijs en dus zijn familie achter zich laten. Wordt Assane herenigd met zijn familie, of neemt Pelligrini op zijn beurt wraak? De precieze release datum is nog niet bekend, wat we wel weten is dat halverwege november de opnames zijn gestart. Dus ongeveer halverwege het jaar kunnen we het nieuwe seizoen op Netflix verwachten.

Wil je meer lezen over series voor mannen en films? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!