future man
Videoland

De serie van de toekomst: Future Man

Ben jij helemaal gek op gamen? En vind je het heerlijk om je dan even in een totaal andere wereld te bewegen? Ontdek dan de serie van de toekomst: Future Man, een gloednieuwe sciencefiction vol komische scènes. Een regelrechte aanrader dus! Deze action-comedy serie is te zien op streamingdienst Videoland.

[divider]Future Man[/divider]

De serie van de toekomst: Future Man

Josh Hutcherson, bekend van The Hunger Games, speelt de hoofdrol als Josh Futturman. Josh werkt overdag als schoonmaker in een laboratorium waar SOA’s onderzocht worden. Hij is een onzekere jongeman met weinig zelfvertrouwen en vrouwen zijn dan ook niet echt aan hem besteed. Zonde, want ze zouden eens moeten weten wat ze missen als ze hem beter zouden kennen.

Josh brengt nachtenlang vriendin-loos door met gamen. In deze “online” wereld is hij een stoere held die met gemak alle slechteriken verslaat. Zo ook in de spectaculaire videogame “The Biotic Wars”. In de rol van de Future Man stuurt Josh de top van de wereldranglijst aan en verslaat hij de gruwelijke eindbaas. Iets dat niemand anders ooit eerder is gelukt.

Dan gebeurt er iets magisch. Een aantal personages uit de videogame komen Josh in werkelijkheid bezoeken. Een beetje zoals Jumanji zou je wel kunnen zeggen. Deze figuren beweren uit de toekomst te komen en waarschuwen Josh tijdens hun reis dat de mensheid op het punt van uitsterven staat door een dodelijke invasie. Het is aan Josh om de mensen van een ondergang te redden. Hierdoor worden zijn heldendaden nogmaals op de proef gesteld!

Een super spannende serie die vanaf 16 maart 2018 te zien is op streamingdienst Videoland. Future Man bestaat uit 13 bloedspannende afleveringen. Raas je in een vliegend tempo door de eerste afleveringen heen? Niet getreurd, want hierna komt er ook een tweede seizoen. Bekijk snel de trailer, zet de popcorn klaar en je TV aan. Enjoy Goodlife!

Wist je dat…

Actrice Glenne Headly in slechts vijf afleveringen te zien is? Op 62-jarige leeftijd overleed ze tijdens de opnames aan een longziekte. Hoe triest het klinkt, haar legacy mag er zijn!

[divider]Trailer Future Man[/divider]

Ontdek meer actie-comedy series voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.