Iron Fist: Protector of K'un-Lun
Marvel

Iron Fist: Protector of K’un-Lun

Ontketen de ware kracht achter de Iron Fist: Protector of K’un-Lun en gezworen vijand van The Hand. De door monniken getrainde strijder bewaakt de poort die toegang verschaft naar K’un-Lun. Mysterieuze samenzweringen en vechtpartijen wachten op je met serie Iron Fist van Marvel. Een echte serie voor mannen vol martial arts, love and mysteries.

Iron Fist keert terug op aarde

Na 15 jaar geleden dood te zijn verklaard, Keert Danny Rand terug naar Manhattan (New York). Als zoon van Wendell Rand heeft hij recht op 51% van alle aandelen van Rand-Meachum Inc. Het is dan ook logisch dat hij niet bepaald welkom wordt geheten wanneer hij plots voet aan wal zet binnen het bedrijf. Uiteindelijk weet hij zich toch een weg te banen binnen het bedrijf. De vraag is alleen of dit wel een verstandige zet was.

Duistere deals met nog duistere partijen die geld massaal witwassen, drugs dealen en mensen ongegeneerd vergiftigen. Je wilt het niet weten. Er gaan zelfs geruchten dat een keer een vrachtwagen van Rand-Meachum Inc betrokken was bij een ernstig ongeluk. Een ongeluk waarbij Matthew Murdock, the Daredevil of Hell’s Kitchen, als kind chemische stoffen in zijn ogen kreeg en blind werd.

Sworn enemy of The Hand

Dilema na dilema doet Danny Rand zijn best the Iron Fist trouw te blijven. Hij weet hoe hij deze kracht kan inzetten tot zijn doel: het vernietigen van The Hand. Een georganiseerde criminele organisatie die drugs internationaal fabriceert en verhandelt. Er is maar één iemand die hen kan stoppen en dat is de Iron Fist. Of hem dit lukt en hoe, zul je zelf moeten ontdekken. Be true to yourself, enjoy Goodlife.

Trailer Iron Fist

Lees ook onze andere te gekke artikelen over series voor mannen!