las-chicas-del-cable
Netflix

Las Chicas del Cable

Ken je de serie nog? De Netflix Exclusive: Las Chicas del Cable. Een meeslepende Spaanse dramaserie die je samen met je vriendin gezien moet hebben. In de continue stroom van nieuwe Netflix series leek het ons goed om deze weer eens onder de loep te nemen. Een aantal jongedames uit 1920 komen samen te wonen in een verouderde woning. Ieder met haar eigen achtergrond en verhaal. Bovendien hebben ze allemaal één ding gemeen. Ze werken voor de familie Cifuentes. Een familie Cifuentes die door de jaren heen haar eigen telefoon-imperium heeft weten op te bouwen.

Telefoon-imperium Cifuentes

Ten eerste, de gehele serie speelt zich af in of rondom het telefoonbedrijf, vandaar ook de naam Cable Girls. De Engelse vertaling van Chicas del Cable. Dit is absoluut een serie waar je avonden lang naar blijft kijken. Na 4 seizoenen heeft Netflix besloten een Grand Finale te maken. Want met seizoen 5 komt er echt een einde aan alle drama, liefde en spanning. Heb je al zin om te kijken?

De Spaanse serie op Netflix

De vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij luiden een revolutie in, waarbij ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek. Bovendien bevat dit verhaal onmogelijke liefdes met verschrikkelijk spannende scenes. Geen moment zal jij je vervelend, laat staan in slaap vallen. Maar, houdt jij van een beetje spanning en sensatie? Dan zit je met deze dramaserie helemaal goed. Daarnaast vind je vast Nadia de Santiago, Maggie Civantos, Blanca Suárez en Ana Fernández ook prachtige dames om naar te kijken! Toch? Reden genoeg om met je vriendin op de bank deze serie te checken. Roep je vriendin en zet nu meteen Las Chicas del Cable op Netflix op.

Tot slot. Geniet met Las Chicas del Cable van eindeloos veel spanning, sensatie en romantiek, enjoy goodlife!

las-chicas-del-cable-netflix

Seizoen 1

Seizoen 2

Seizoen 3

Seizoen 4

Seizoen 5

Seizoen 6

Ontdek meer series voor mannen nieuws op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.