hitserie-the-tunnel
The Tunnel

Op het puntje van je stoel dankzij hitserie The Tunnel

Ben jij klaar voor weer een verslavende reeks afleveringen? Want je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel met de hitserie The Tunnel! Zo is deze serie gebaseerd op de populaire Deens-Zweedse tv-misdaadserie The Bridge. De eerste twee spannende en succesvolle seizoenen zijn reeds te bekijken. Vanaf 16 februari kun jij je nieuwe verslaving blijven voeden met het derde seizoen. The Tunnel: Vengeance, exclusief bij streamingdienst Videoland.

The Tunnel: Vengeance

In het derde en laatste seizoen van de populaire serie The Tunnel volgen we wederom het geniale Frans/Britse duo Karl Roebuck (Stephen Dillane, Game of Thrones) en Elise Wassermann (Clémence Poésy, Harry Potter). Dit koppel zit midden in een vluchtelingencrisis, waar dreigend terrorisme en extreemrechtse groeperingen centraal staan. Karl en Elise worden geconfronteerd met een angstaanjagend duo. Zo bestaat dit duo uit twee criminelen die afschuwelijke misdrijven plegen. Waarbij ze steeds meer duistere en wanhopige maatregelen in halen om de politie uit te dagen. Ze spelen een dodelijk spel waarbij ze gecompliceerde aanwijzingen achterlaten. Het is aan het onderzoeksteam om op tijd de feiten boven water te krijgen.

The Tunnel

Wat wij erg waarderen is het mengen van zowel de Engelse als Franse taal in sterke dialogen. Daarnaast bevat The Tunnel een interessant en pakkend element. Namelijk een of meerdere gestoorde misdadigers die de politie meenemen in een bloedstollend en angstaanjagend spel. Dit is zo goed uitgewerkt, dat het voelt alsof je er zelf middenin zit.

In deze serie leer je de hoofdrolspelers inhoudelijk goed kennen. Waarbij Karl met een gebroken gezinsleven te kampen heeft. En heeft Elise in haar verleden een miskraam heeft gehad. Die ze maar moeilijk een plek kan geven. Deze gebeurtenissen in het privéleven van de protagonisten versterken de razende emoties die aangewakkerd worden door de gruwelijke gebeurtenissen. Zodoende dat de problematieken tijdens het onderzoek zeer relevant zijn. The Tunnel is een serie die je vasthoudt. Waarbij je niet kan wachten tot je de volgende aflevering aan kunt zetten. Laat dat nou net zijn waar wij van houden. Dus zet die TV aan en kijk seizoen 1, 2 en 3 op Videoland. Veel kijkplezier toegewenst!

Check deze trailer

Ontdek meer te gekke series voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.