spannende-thrillerserie-the-blacklist-gaat-verder
spannende-thrillerserie-the-blacklist-gaat-verder

Spannende thrillerserie The Blacklist gaat verder

Raymond ‘Red’ Reddington keert terug in het vijfde seizoen van The Blacklist. Onbezwaard werkt hij verder aan het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium. Hij krijgt hierbij steun van (zijn waarschijnlijke dochter) FBI-agente Elizabeth Keen. Na vier spannende seizoenen is de verstandhouding tussen Liz en Red zo goed als duidelijk geworden. In het vijfde seizoen gaat het verhaal verder en wordt de draad weer opgepakt. De serie The Blacklist is vanaf 3 januari 2018 te zien bij Videoland.

The Blacklist seizoen 5

Wij zijn erg onder de indruk van de comeback die The Blacklist maakt met dit vijfde seizoen. De eerdere spin-off, Redemption, krijgt geen vervolg en dus waren fans vol spanning aan het wachten op een nieuwe reeks Blacklist afleveringen. Deze zijn nu eindelijk beschikbaar voor je op streamingdienst Videoland!

In het vijfde seizoen staat het heropbouwen van zijn – in het vierde seizoen ingestorte imperium – centraal. Een groep nieuwe spelers doet haar intrede, waarvan ieder met een eigen belangrijke rol. De zoektocht naar de criminelen op de zwarte lijst van Reddington lijkt inmiddels veel op familiehandel. Liz helpt hierbij en kan op haar beurt weer een beroep doen op de speciale eenheden van de FBI.

Het vijfde seizoen kenmerkt zich door een nieuw web aan leugens, opgetuigd door het creatieve en licht gestoorde brein van Reddington. Een goede (soms wat geweldadige) dosis actie, afgewisseld met complotten, biedt voldoende basis voor een geslaagd vijfde seizoen dat doet verlangen naar meer.

The Blacklist seizoen 5, vanaf 3 januari op streamingdienst Videoland. Tune in, enjoy Goodlife!

Trailer vijfde seizoen

Lees meer recensies van films en series voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife!