the-mandalorian-seizoen-2-this-is-the-way
the-mandalorian-seizoen-2-this-is-the-way

The Mandalorian seizoen 2: This is the way

Het eerste seizoen van Star Wars serie The Mandalorian heeft ontzettend veel positieve reacties teweeggebracht. Seizoen 1 krijgt maar liefst een score van een 8,7 op Internet Movie Database IMDB. Het verbaast ons dan ook niet dat er binnenkort een tweede seizoen wordt uitgebracht. Vanaf 30 oktober 2020 zal er iedere vrijdag een nieuwe aflevering van The Mandalorian op Disney+ worden uitgebracht. Seizoen 2 gaat verder waar seizoen 1 is gebleven. Het koppel Din Djarin – ook wel Mando genoemd – en de Armorer hebben een nieuwe missie: zij moeten The Child herenigen met zijn volk. Wat zij allemaal gaan meemaken tijdens deze missie zul je zien in seizoen 2 op Disney+.

May the force be with you because this is the way, enjoy goodlife!

Seizoen 2 op tijd af

Er is veel gespeculeerd op internet over het feit of deze nieuwe serie nog wel gereleased zou worden. Maar we mogen van geluk spreken. Het hele COVID gebeuren speelde zich vlak na de opnames waardoor het gehele seizoen op tijd af was en we er nu van kunnen genieten. We gaan je niet te veel vertellen over deze serie. Je zult het zelf moeten ervaren. Maar één ding is zeker, het is een serie die je niet mag missen

Body count seizoen 1

Heb jij het bijgehouden? Het aantal overleden characters tijdens The Mandalorian seizoen 1 op Disney+. We keken hierbij naar iedereen die neergehaald is en niet meer kon opstaan. Tel jij mee in seizoen 2?

Trailer: The Mandalorian seizoen 2

Wil jij meer lezen over de meest indrukwekkende films en series? Lees dan snel een van de vele artikelen op lifestyle platform mensgoodlife. Het mannen blog vol inspirerende goodlifes.