videoland-bekijk-hier-de-nieuwste-films-en-series
videoland-bekijk-hier-de-nieuwste-films-en-series

Videoland: Bekijk hier de nieuwste films en series!

De zomerperiode is alweer officieel afgesloten. De herfst start op 22 september. Dit betekent dat het steeds vroeger donker wordt, de bladeren verkleuren aan de bomen en de wintertijd gaat weer in. Al met al perfect weer om binnen op de bank een vette film of serie te bingewatchen. Wij lichten de nieuwste films en series op Videoland voor je uit.

Lance

Lance Armstrong is een van de bekendste Amerikaanse wielrenners. In de jaren 1999 tot en met 2005 heeft hij maar liefst zeven keer de Ronde van Frankrijk gewonnen. Echter in 2012 is bekend gemaakt dat deze overwinningen ongeldig verklaard zijn doordat hij doping heeft gebruikt. In 1996 is er teelbalkanker bij Lance geconstateerd met uitzaaiingen naar de hersenen en longen. In deze documentaire op Videoland krijg je een kijkje in het leven van Lance Armstrong.

Ranking the Stars

Ranking the Stars is een programma gepresenteerd door Paul de Leeuw. In dit programma krijgen tien BN’ers stellingen voorgelegd en vervolgens moeten zij beoordelen wie op welke plek staat in de top 10. Onder andere Imanuelle Grives, Ryanne van Dorst, Famke Louise, Henk Krol en Martijn Koning zullen terug te vinden zijn in de top 10 van dit nieuwe seizoen.

Bureau 040

In het programma Bureau 040 kun je zie hoe Ewout Genemans meeloopt met de politie in Eindhoven. Van dichtbij kun je zien hoe een dag in leven van een politieagent er precies uitziet.

Ga voor een docu, lol of spanning met deze series, enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over films en series? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!