wie-van-misdaadseries-houdt-moet-zerozerozero-gezien-hebben
wie-van-misdaadseries-houdt-moet-zerozerozero-gezien-hebben

Wie van misdaadseries houdt moet ZeroZeroZero gezien hebben

Heb jij populaire misdaadseries als Narcos, Breaking Bad en Queen of the South al helemaal uitgekeken? Niet getreurd! Wij hebben dè oplossing om je op te vrolijken tijdens je post-serie-dip. De misdaadserie ZeroZeroZero is al te zien op Netflix, maar vanaf 14 februari kun je ‘m ook bekijken op Videoland. Deze Italiaanse serie is ontwikkeld door de makers van Gomorra, ook een echte must-see als je deze nog niet gezien hebt!

Het verhaal van ZeroZeroZero

Net als in de meeste misdaadseries staat de wereldwijde handel in cocaïne centraal. In de serie worden we meegenomen vanaf het verkoopmoment in Monterrey (Mexico), tot verpakking en verzending over de Atlantische oceaan naar Gioia Tauro (Italië). Maar dit internationale logistieke proces verloopt natuurlijk niet helemaal vlekkeloos. In de wereld van de internationale georganiseerde misdaad zijn er namelijk verschillende leiders en bijbehorende hiërarchieën, welke allemaal ook nog eens graag de macht naar zich toe willen trekken.

Een van de betere misdaadseries

ZeroZeroZero is een van de betere misdaadseries. Op IMDB krijgt ‘ie een 8,2 en op Moviemeter een 3,85 uit 5 sterren. Deze serie moet je zeker gezien hebben als je houdt van bingewatchwaardige misdaad. Zorg dat je mentaal bent voorbereid op vechtpartijen, bloed en liquidaties.

Check IMDB hit misdaadserie ZeroZeroZero op Videoland, enjoy goodlife!

Wil je meer lezen over series en films? Kijk dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife & enjoy goodlife!