Late avonden met kaartspel Saboteur
999 Games

Late avonden met kaartspel Saboteur

Beleef late avonden met kaartspel Saboteur, het bedrieglijk leuke spel waarmee jij je vrienden goed in de maling neemt. Ben jij op zoek naar het goud of saboteer jij het spel?

Late avonden met kaartspel Saboteur

Hak als schatgravende kabouter een tunnel en baan met je team een weg naar het goud. Maar pas op, er zitten ook saboteurs in het spel. Afhankelijk van de hoeveelheid spelers kunnen er 1, 2 of zelfs 3 saboteurs in het spel zitten. Deze saboteurs doen zich voor als goedwillige kabouters maar niets blijk minder waar te zijn dan dat.

Zo kan je ervoor kiezen om aan het begin van het spel kleur te bekennen door iedereen de verkeerde kant op te sturen. Echter is de kans dan groot dat je geblokkeerd wordt en later in het spel niet echt meer iets kan bijdragen. Professioneel getrainde saboteurs doen zich net voor als schatgravende kabouters maar komen pas aan het einde van het spel in actie. Je vrienden zullen je voor gek verklaren en je onschuld houd je niet lang meer toneel. Eindeloos late avonden verzekerd en dat voor maar een tientje.

Zoek je een leuk spel voor een avondje met je vrienden, tijdens een verjaardag of gewoon omdat het kan? Haal dan het kaartspel Saboteur in huis. Het compacte spel neem je makkelijk mee, heb je binnen 30 minuten gespeeld en kan je vanaf 3 tot 10 spelers spelen. Persoonlijk vinden we het spel leuk vanaf 5 spelers, juist met grotere groepen ervaar je ongekende interactie. Die ene stille vriend blijkt plots de grootste saboteur die er maar is te zijn. Saboteer je avond, enjoy Goodlife!

Hoe werkt Saboteur?

Misschien ook handig om kort uit te leggen hoe het spel werkt. Je hebt drie kaarten op tafel liggen waarbij er onder één “goud” ligt. Het doel als schatgravende kabouter is dat je het goud vindt voordat de kaarten op zijn. Let wel je moet 7 rijen aan kaarten tussen de beginkaart en het goud hebben liggen, die ook nog eens met elkaar verbonden zijn. Het doel van de saboteur is wel duidelijk lijkt me. Die moeten voorkomen dat er goud gevonden wordt.

saboteur spel

Meer nieuws over spellen voor mannen lees je op mensgoodlife!