De leukste vakantie met kinderen begint bij de Leistert
De leukste vakantie met kinderen begint bij de Leistert

De leukste vakantie met kinderen begint bij de Leistert

Wil jij ook met je kids op vakantie in eigen land? Via via zijn wij bekend geraakt met camping De Leistert, de #1 kindercamping van Nederland. Hier kun je volop genieten van de buitenlucht, parkfaciliteiten en elkaars gezelligheid in een eigen kampeermiddel of in een luxe huuraccommodatie. Maar wees er snel bij, want voor dat je het weet is alles volgeboekt. Benieuwd naar de faciliteiten, accommodaties en onze tips? Lees dan snel verder.

De parkfaciliteiten

Er zijn veel verschillende activiteiten die je kinderen kunnen vermaken op dit vakantiepark. Bijvoorbeeld arcadegames, de fietscrossbaan, biljartvoetbal, speeltuinen (indoor en outdoor) en entertainment door het recreatieteam. Maar ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Bijvoorbeeld vissen in de visvijver, jeu de boules, bowlen en fietsverhuur. Voldoende faciliteiten voor zowel jong- als oud is een van de belangrijkste redenen waarom wij gekozen hebben voor deze camping.

Kampeerveldjes

Wat dit park ook erg aantrekkelijk maakt, zijn de verschillende kampeerveldjes voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar. In het midden van deze veldjes zijn speelelementen op het gras en rondom de bomen geplaatst. Je kunt een veld kiezen dat past bij de leeftijd van je kind(eren). Zo maken je kinderen gemakkelijk vriendjes. En vanuit je kampeerplek kun je een oogje in het zeil houden. Dat geeft een geruststellend gevoel.

Comfortabel overnachten

Bij de Leistert zijn er verschillende verblijfsmogelijkheden. Wil jij het liefst een accommodatie huren? Slaap dan in een vakantiebungalow, lodge, safaritent of glampingtent. Liever verblijven in je eigen tent, camper of caravan? Dat kan natuurlijk ook! En wil je iets meer luxe, net als ons? Ga dan voor een kampeer- of camperplaats met privé sanitair. Heb je een huisdier die je graag mee wilt nemen op vakantie? Ook die kan prima verblijven op vakantiepark de Leistert. Kies in dat geval voor een kampeerplaats met huisdier.

Eten en drinken

Lekker eten hoort natuurlijk bij een geslaagde vakantie. Geniet met z’n allen van een voedzame lunch of gezellig diner in een van de restaurants of haal een maaltijd af om op te eten bij jouw bungalow of tent. Het vakantiepark beschikt ook over een eigen supermarkt voor de dagelijkse verse broodjes en croissants. Verblijf jij in een verhuuraccommodatie? Dan bestel je je boodschappen alvast vanuit thuis. Je bestelling staat bij aankomst klaar in je accommodatie. Dat is nog eens je vakantie relaxed beginnen! 

Geniet met het gezin van eenheerlijke vakantie, enjoy goodlife!

Ontdek de mooiste vakanties in Nederland op online lifestyle nieuws community mensgoodlife.